Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz AXisBOLD #20028 üzenetére

    A hidegnek ehhez semmi köze, a PS3 annál jobban érzi magát, minél hidegebb van. Nálam pl. nyáron, amikor 25-26 fok is van idebenn, akkor már 10 perc alatt fokozatosan lépdel felfelé a ventillátor fordulatszáma különösebb terhelés nélkül is, most meg a 22 fokban 5 óra aktív terhelés után is ugyanolyan alaphangon pörög, mint bekapcsoláskor.

    Áramingadozás egyébként simán lehetett, azt nem veszed észre, és lehet, hogy a többi készüléked sem olyan érzékeny rá, mint a PS3. Egyik topictársnak ilyen miatt cseréltek főpanelt és tápegységet a plazmájában, több körben és ennek ellenére is állandóan kikapcsolt és elfelejtette a beállításokat. Kiderült, hogy a TV-nek az égvilágon semmi baja nem volt, csak éppen súlyos feszkóingadozások voltak a hálózatban. Akkor derült ki, mikor elköltözött, az új helyen pedig úgy szűnt meg a probléma, mintha sosem lett volna.

    Szerintem egyébként simán lehet ez kontakthiba is, nekem nem mozog semmi a leírt helyen. Lehet, hogy a tápcsatlakozó forrasztása elengedte a nyáklapot. Szerintem szerviz.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák