Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Boolash #19987 üzenetére

    Pedig egyértelműen a géped gyenge hozzá. Ezt az is mutatja, hogy a felirat engedélyezésénél reccsen meg a rendszer, mert akkor real-time kódolja a filmre.

    Az mkv2vob alkalmazása során semmilyen minőségromlást nem szenved el az alapanyag, ugyanis nem történik konvertálás, csak kontérnerformátum-váltás (az mkv-ból vob készül, ami meg ugye gyakorlatilag mpeg2, ami meg ugye gyakorlatilag a BD m2ts-e). Csak a felirat-beleégetésnél történik újrakódolás (emiatt tart sokáig a folyamat), de minőségromlás ott sem lesz, csak a felirat beleég a filmbe.

    Szerintem egyébként ne erősebb procit vegyél, hanem egy 25 eFt-os médialejátszót (pl. WDTV-Live, Asus O!play, AC-Ryan és társaik), ami mindent lejátszik az 5-ös szintű .mkv-tól kezdve az m2ts-en és vc-1-en át a legutolsó avi-ig. Kényelmesebb, zéró hangjuk van, mivel többnyire passzív hűtésűek, adott esetben torrent kliens is fut rajtuk és még netes opcióik is vannak. A PS3-ra stream-elést meg felejtsd el, csak a baj van vele! Kényszermegoldásnak persze jó, de közel sem az igazi. Ráadásul csomó olyan fájl van, aminek lejátszására tényleg nem lehet rávenni és az mkv2vob sem kajálja.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák