Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgeri

    senior tag

    Némi sztori, tanulsággal: tegnap sikerült beszereznem egy Sports Champion játékot, úgyhogy öröm-bódottá, nagyon tetszik, tökéletesen prezentálja a move képességeit :C . Már előtte kinéztem, hogy pár Fontért letöltöm hozzá a Haunted kiegészítőt, ami mindenféle horror karaktereket és egyéb jóságokat tartalmaz. Így az UK storeba felmentem, megvettem, letöltöttem, és néztem egy nagyot, hogy csak 80 kb. Gondoltam WTF? De ha működik, akkor működik, nem érdekel. Játék elindít és semmi nyoma a DLC-nek :F . Letöltöm még egyszer, ellenőrzöm a menü Game data (vagy milyen), ott van. Megint elindítom a játékot, de semmi.

    A lemez 2-es régiós, tehát jónak kell lennie. Levágódtam a net elé, és találtam egy fórumot, ahol másoknak is hasonló problémája van. Mint kiderült, az a lemez, amelyik BCES-00795 szériás, az nem viszi a DLC-t, amelyik BCES-01012-es az már igen :(( . Több kérdés is felmerült bennem:
    - Vajon ez a 80kb mire volt elég? Ahhoz, hogy aktiváljon a lemezen amúgy meglévő tartalmat, így valójában nem is a DLC-t vettem meg, hanem csak a lemezen lévő „kiegészítés” használatának a jogát (tehát aktiválást)? Mert, ha ez így van, akkor bevehetik a végét :W
    - Miért nincs a storeban a DLC-nél feltüntetve, hogy mely szériákkal kompatibilis, ha már ezek szerint ilyen is van? Ez talán összefüggésben van azzal, hogy a DLC már valójában rajta van a 1012-es széria lemezén, azért megy azzal, de a 795-ös lemezen nincs, így nincs mit „aktiválni”.

    Úgyhogy most vagy kiadnak egy patch-et hozzá, ami vinni fogja, vagy buktam pár Fontot. De az biztos, hogy ezentúl, ha a jövőben DLC-t veszek, előtte leellenőrizem a neten, hogy biztos jó-e az én kiadásomhoz, vagy van-e vele problémája valakinek.

    Üdv, Edgeri

Új hozzászólás Aktív témák