Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Djuree #15470 üzenetére

    Ezt pont cáfolnám, mert nekem pont 3 éves a jelenlegi plazmám és gyakorlatilag semmit nem fakult ez idő alatt, pedig már vagy 6.000 órát tettem bele. Kalibrátorral is simán kimérhető.

    Tényleg látszik, hogy soha nem olvastatok a témában: a 100.000 órát nem úgy kell érteni, hogy ennyi idő után pukkan el a TV-d, ez nyilván hülyeség. Ez a technológiára vonatkozó mérőszám, ami igen pontos méréseken, laboratóriumi teszteken alapul és azt mutatja meg, hogy mennyi idő után változik annyit a plazmába töltött foszfor és gázelegy karakterisztikája, ami a fényerő felére esését okozza.

    gangter:
    "Egyik családtagom, vett hitelre drága plazma TV-t, és bekapcsolta, valami horror ronda és fakó volt a képe. :U És micsoda véletlen pont fél éves a TV, talán kicsivel több is. DE drága volt. :U"

    Ekkora baromságot meg még nem is hallottam, pedig elég sok plazma és LCD is megfordult már a kezeim közt. Ott valakit vagy nagyon átcsaptak a palánkon, vagy azt se tudja, hogy mit hogyan kötött rá, nem állított be semmit. Írjál már egy típust, milyen TV volt az, miről hajtotta, milyen anyaggal? Mert ez így önmagában semmit nem mond.
    Szerintem szakmai körökben ne nagyon hangoztasd ezt a véleményed, mert erősen kiröhögnek.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák