Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Palika71 #2244 üzenetére

    Hát, pedig a Kuro feketéjénél nemigen találsz jobbat plazmánál, LCD téren meg pláne. Egyébként pont csütörtökön jártam én is a Westendben és összenéztem a Kuro-t a Pana-val és tényleg nem sok különbséget láttam fekete téren a Kuro javára. Egyébként meg olyan szinten dilettánsan tudják beállítani a TV-ket, és nem csak a multik (MM, EW), hanem még a "szaküzletnek" kikiáltott helyek is, ahol szinte csak TV-ket forgalmaznak, ahogy az előttem szóló kollega is említette: kontraszt maximum, élesítés maximum. Elhiszem, hogy azon akad meg elsőre az ember szeme, hogy hú milyen éles képe van, de kvázi az összhatást tönkre is teszi.

    Ne egy analóg TV adás képe alapján ítéld meg a TV képét, az szinte minden ilyen technológiájú kütyün szarul néz ki, vagy legalábbis nem ítélhető meg belőle az, hogy mit tud a készülék. Ez kb. olyan, hogy egy vadászpilóta nem egy Lada-ban tudja megmutatni, hogy mit tud.

    A PV70-et meg szerintem felejtsd el, az már nem lesz 60-70-nel olcsóbb, szerintem 230.000 Ft alatt nem lehet majd megkapni, hamarosan kifut, akkor meg már sokkal jobban jársz, ha vársz egy kicsit, mert fél évet se adok, és a PV80-at is annyiért dobják utánad, amivel sokkal jobban jársz a nagyobb kontraszt és a 24p miatt.

    Get Moded!

Aktív témák