Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajtonion

    lelkes újonc

    Sziasztok!

    Eredetileg a digi topikba is beraktam, de beteszem ide is, hátha itt jobban ért valaki hozzá. Remélem nem veszitek rossz néven. Digis topik alapján nem vagyok egyedül a problémával, más is ugyan ilyen lagspike-okat, DC-ket tapasztal battle.net-el (ő WoW én Overwatch). Szóval az írás a digi topikból:

    Szeretnék tőletek tanácsot kérni, de ha másik topikba kéne elnéznem, akkor légyszíves segítsetek, hogy szerintetek hol fognak tudni segíteni.

    Nemrég óta van 1000-es digi kötve ide, ZTE ONT, arra közvetlenül kábellel csatlakozok és azt vettem észre, hogy online játék közben nagyjából óránként van egy hatalmas lagspike-om, ami sokszor disconnecttel végződik. 10-30 másodpercről van legfeljebb szó, a net maga nem szakad meg, de egy csomó, főleg külföldi oldal ilyenkor nem jön be egyáltalán.

    Próbáltam visszaolvasni ötletekért, de csak annyit találtam, hogy érdemes PingPlotter-el elcsípni egy ilyet és abból lehet következtetéseket levonni.
    Nekem sikerült is elcsípnem egy ilyet, nagyon jól látszik, hogy hirtelen megjelenik a packet loss és egy jó 20-30 másodpercre pirosra vált, de én ennél tovább nem tudok jutni vele, mert nem értek hozzá, úgyhogy megosztanám a képet: [link]

    Valaki tud ez alapján okos tanácsot adni, valamilyen helyi beállítást kéne variálni, esetleg egy saját router segítene vagy ezzel a digit kell zargatni? Mondjuk ők már elhajtottak azzal, hogy lokális gépben van a baj, kijönnek, de ha nem jön elő a gond (márpedig nyilván nem fog, mert elég random), akkor kifizettetik a kiszállást...

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák