Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    Üdv. Gondoltam írok ide, mert volna egy problémám, amiről egyre inkább úgy hiszem, hogy a net miatt lehet. Konkrétan játékról van szó, az a fő probléma, hogy nem látjuk az internetes szervereket. Bemásolnám ide, amit egy gamer topicba írtam:

    "Üdv. Egy különös problémát illetően kérném a segítségeteket. Szoktunk Hamachival Vietcong 1/2-vel (nem mai darab, de szeretjük) játszani wifin keresztül. Egyikőnk pedig interneten keresztül is játszik olykor. Most viszont nagy meglepetésre azt tapasztaltuk, hogy a játékban a Join Game-re kattintva kifagy a játék, leáll a működése, szokásos ablak a windowsban. A Host Game-el nincs gond, szervert tudok csinálni. A furcsa az, hogy mind a két gépen (laptopok) ugyanez volt. Szoftveresen hasonlók, mindkettőt én telepítettem fel. Win7, Microsoft Security Essential+az egyiken win tűzfal, az enyémen Comodo. Egyszer csak, nem tudom mi történt, de be tudtunk lépni a Join Game-be is. Viszont az internet lista tök üres. Nem jelennek meg a szerverek. És ez a Vietcong 1 és 2-ben is így van. Van esetleg ötlete valakinek, mi a túró lehet? Mondjuk a Join Game eleve lassú, rákattintás után várni kell azért jócskán. Korábban nem volt így. És az internetes szerverek is megjelentek. Ahol játszunk, itt elég lassú sajna a net, vmi mikrohullámos 1-2 megás csoda. Elég sokszor használhatatlan, elmegy a net. Lehet köze ennek a dologhoz? Bár a játék leállásnak nyilván nem, az vmi szoftveres. Az a furcsa, hogy mind a két gép ugyanazt produkálja. Esetleg valami Win frissítés elbarmolhatta? SZóval mentő ötleteket kérnék!"

    Kipróbáltuk full original Medal of Honor-al, és ott sincsenek netes szerverek, úgyhogy ezért gondoltam, hogy akkor a net lehet a ludas, de nem értem, mi okozhatja ezt, korábban, pár hete, mikor utoljára játszottunk, még semmi gond nem volt. Bocs, ha nem ide tartozik, de nem tudom már, hová írhatnék, hol kaphatok megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák