Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz albiosz #4300 üzenetére

    A szept 1-től megkötött OTP bonus hitelkártyáknál elvileg él a "negyedévente más-más típusú üzletben adnak csak +2%-ot" módosítás, azaz kb. véletlen lesz, ha azt megkapod, mert mint a talán üzletszabályzat magyarázza, hiperben hiába veszel műszaki cikket, na arra nem fogod megkapni a +2%-ot. Olyan ember meg nincs szerintem, aki fejből nyomja egy-egy üzlet UCC besorolását, és egy akciós terméknél majd még azt is nézi éppen a 2% miatt, hogy megfelelő kódú üzlet legyen.

    Szerintem ezzel -ha a kártyák teljes éves díját az ügyfélre terhelik - még a 30.000-es bónusz sem lesz meg, mert kb. konstans 1%-ra esik vissza a max. visszatérítés. Hozzáadva azt a szintén újításukat, hogy bonusnál max havi 2500, goldnál max. havi 4200 ft gyűjthető, máris igen nagy szerencse kell ahhoz, hogy az eddigi visszatérítési szinteket egyáltalán megközelitsék a tulajok.

    Apró betű a szabályzatban(11-es kis csillag) hogy a Bank legkésőbb 2018.dec 31-ig nem veszi figyelembe a negyedéves UCC korlátot a visszatérítéseknél.

    A csoportossal is vigyázni kell, mert 88 Ft/megbízás havidíjat vonnak, azaz, ha 8800 ft-ot nem haladja meg a beszedett összeg, akkor az 1%-os plusz helyett is csak ráfizetéses lesz a megbízás hitelkártyáról fizetése.

    Ezekkel a módosításokkal szerintem lábon lövi magát az OTP, mert akik felébrednek és számolnak kicsit, meg fogják szüntetni a hitelkártyát, így ezek a változtatások rossz fényt vetnek a bankra.

    Ha ez így marad, és alkalmazzák ezt a negyedéves marhaságot a régebbi szerződésekre is, más bankra váltok hitelkártya oldalon, csak még azt nem tudom, hová? (upc-m nincs) :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák