Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    [link]
    Ez egy Opera 15 extension, ami az Opera 12 jól megszokott nagyítását utánozza le, azaz a nagyítás mértéke fülenként és nem site-onként állítható, és az új fülben nyitott linkekre öröklődik. A klasszikus billentyűparancsokkal lehet állítani a nagyítás mértékét (Num +, Ctrl+Num +, Num -, Ctrl+Num -, Num *), UI nem készült hozzá. Nagy hiányossága a bővítménynek, hogy az Opera újraindítása után elvesznek a beállított nagyítások (ennek kiküszöbölésére ötletem van, de nem lesz szép megoldás).

    Mivel a gyári zoom nem állítható bővítményen keresztül (én CSS propertyt használok a nagyításra), ezért az Opera menüben található nagyításfunkciók ettől az extensiontől függetlenül működnek.

    A teljes GitHub repository itt érhető el.

    Remélem, gyorsan a múltté lesz ez a fejlesztés, mert megvalósítják natívan ezt a működést. Optimista vagyok, így az Opera oldalára fel sem töltöm :)

    ----
    Szépen tud fagyni az Opera 15 is, ha kicsit megdolgoztatja az ember. Néha elfelejti az oldalak végét betölteni, ezzel a linkkel nálam nem nagyon akar boldogulni. A gyorshívóba néha soronként 4, néha soronként 5 elem van, néha oldalakat renderel rosszul, majd görgetés közben véletlenszerűen átméretezi őket :U

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák