Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    Adott egy Epson Stylus DX4450 típusú multifunkciós. A színesek a jobb fotónyomat érdekében eredeti patronok, de feketét sokat használok, abból PROCOLOR fajtájú utángyártottat használtam benne rendszeresen. Eddig semmi probléma nem volt, chipes a PROCOLOR patron is.

    Vasárnap jelentkezett, kb. félig kiürült patronnál, hogy a nyomtató a patron típusát "nem felismerhetőnek" írja, és nem hajlandó nyomtatni. Eddig ilyen hiba nem volt, és kivéve sem volt semmi. Egy üres, félretett, de korábban szintén működő utángyártott patronnal is néztem, ugyanez a jelenség fogad. Eredeti fekete patronom most sem teli, sem üres, csak ezért nem szeretnék venni. Amúgy is, patrontól független, pl. érintkezési, vagy szalagkábel hibára gyanakszom.

    A StatusMonitort kikapcsolva is próbáltam, sikertelenül. StatusMonitorral, de kikapcsolt tintaszint érzékeléssel úgyszintén, de ez a módszer sem volt eredményes.

    Ötlete valakinek? Találkoztatok hasonló jelenséggel?

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák