Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz fsb1000 #5023 üzenetére

    Nem, nem az MSI-ről volt szó. Nézd meg én melyik hsz-edre válaszoltam mielőtt megint okoskodsz. A legutóbbi vitában a gigáról volt szó és ott urban legendeztél, majd a válaszomban is tisztán a Gigának a problémájáról beszéltem, amire te azt írtad hogy megalapozatlan és fizikának ellentmondókat nem fogadod el. (Ha nem tudod értelmezni amit írtam arról nem tehetek.)

    Miért kell engem hogy érdekeljen, hányat gyártanak belőle. Úgyis csak az írja le a gondját akinek van. A giga ventijéről pedig sokat olvasni. Senki nem statisztikázik. Már írtam neked nem egyszer nincs statisztika, pusztán ha rákeresel a gigára az msi-re és az asusra akkor ebből egy karinál olvasol sok csapágyas ventilátorról. Ezt persze sosem tetted meg, így nem tudod miről beszélek. Te ezt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy aki gigát vesz vegye ezt számításba.

    Egyszerűen elképesztő, hogy hogyan forgatod ki minden hsz jelentését és hogyan próbálod átértelmezni, hogyan magyarázol bele dolgokat. Ezt mesterien űzöd elismerem. Ezért is inkább megyek, mert mindig ide lyukadunk ki. Elég volt a mai fsb délutánból. Tovább jó fórumozást. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák