Ez a topik a notebookok beárazásával foglalkozik!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lokál
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
NOTEBOOK beárazás
• Beárazós topicok
• Az árazás szubjektív. Általában Hardveraprós árak szerinti.
• Privátban árazás nincs!
Hirdetés
Téma összefoglaló
metál_mackó
(újonc)
Üdv mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget ennek a beárazásához:
HP 6735b (renew), kb most fél éves, azaz ugyanennyi gari van még rá
Kijelző: 15.4" AntiGlare, (16:10) WXGA (1280x800)
Processzor: AMD Turion X2 ZM-82
VGA: ATi mobility Radeon HD 3200
Memória: 2GB DDR2 800MHz
HDD: 500GB SATA WD (ez nem gyári, hanem 2-3 hónapja cseréltem benne)
Op: Win Vista
+ HPQ Advanced 150W Docking Station
[ Szerkesztve ]

Lajkó
(őstag)
Sziasztok.
Mennyibe kerülne egy használt 17"os Clevo D87p (D870p)P4 3GHz ?
1GB ram, 120GTB-os vincsi, hordtáskával, Ati Mobility 9700/250MB, Wlan, cmos kamera, infraport. Illetve mennyit ront az árán, ha van egy állandó zöld pixelhiba rajta?
Amúgy erről lenne szó!
Előre is köszi! 
Ott, hol a "hipernet" is ratyi... :)
Szia!
Az bíztos,hogy ne várj annyit érte amennyiért vetted!
Olyan 200k. kérhettek érte az árukereso.hu értesülései szerint ennyiért árulják, de elmondom,hogy nem ér ennyit. Amennyit kérhetsz érte az : 0-130-140k., de a 140-et már megkockáztatom. Az bíztos,hogy nagyon sokat vesztett az árából.
NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditaszervezet tagjai lapulnak
Szia!
Igen valahogy ennyi, bár a 70k. szimpatikusabb lenne az én számomra,de ez még mindíg nagyon sok pénz érte. Hát nem tudom.... Olyan 68-75K. az ára, de nem vagyok benne bíztos...Jah ,most olvasom ,hogy rossz az akku... Akkor 68K.
NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditaszervezet tagjai lapulnak

metál_mackó
(újonc)
Köszönöm szépen a segítséget 

Lajkó
(őstag)
Először is KÖSZI! 
Csak az a baj, hogy állítólag az Akksi 18k "ha jó helyen veszem"!
Így is megér 70-et?
ugye akkor az már 90!!! 
[ Szerkesztve ]
Ha így nézzük nem... De én éppen az akkor eladható, kedvező, és reális árát néztem, ennyire nem mentem bele. De ha ennyi egy akku, és számításaid szerint 90k.ra jönne ki. Akkor mindenképpen az ár nem haladhatja meg az 55-60k.-s határt sem. Mondván 90k.-ért már jobb gépet kapsz, ami garis és új. Mondván nem szabad ,hogy összesen 80k.-nál többe kerüljön, mert még 80k.-t sem ér a szerkezet. Erre vigyázz. Ha teljesen laikussal kerülsz szembe akkor add el 60k.-ért, ha egy kicsit szakértő, ne kérj töle ennyit, mondjuk csak 50k.-t
Nagyon szívesen máskor is!!!!! 

Lajkó
(őstag)
A helyzet az, hogy ÉN szeretném lecserélni 'egyéb' okok miatt az asztali gépemet egy laptopra. Ez volt kb. elfogadható árkategória. Bár akkor még nem tudtam konkrétumot az akksi pontos állapotát illetőleg.
Még várok a pc-m beárazázára. Emiatt nem akarok semmi konkrétumot mondani a srácnak. Magam is tisztában vagyok a gépem piaci értékével, de biztos ami biztos.
Dobhatnál egy-két linket amin jobb laptopot látok, mint ez (persze90-ért újonnan ahogy mondtad). Sajna nem nagyon vágom ezt a laptoppos témát!
Ami ebben megfogott, az a hangkari(Soundstorm). Igaz nem egy Audigy4, de legalább van SPDFI kimenete ami fontos lenne az 5.1 miatt. Valamint szükségem lenne még wifi-re, webcamra, mikrofonra, hangszóróra. 17"os lcd legalább, valami 2560MB-os vga hogy FearCombat alatt 100 felett legyen a minimum fps-em teljesen lebutított grafika mellett, hálókártya, minimum 80-120GB-os vincsi, 1GB ramm. Kb ennyi! 
Amúgy laptoppokba csak 5400 RPM-es vincsiket gyártanak? Illetve han me, akkor drágák a 7200-asok?
Aham...Ha ezek kellenek akkor nem rossz amit néztél, ezzel nem lehet felvenni a versenyt. MOndtam volna ,hogy nézz egy acer-emachines gépet, de az nem olyan ami neked kellene... Ha te akarod megvenni akkor világosítsd fel,hogy a gépe nem ér annyit amennyit kér érte az nagyon sok... Mond el neki,hogy ,mennyi lesz a végösszeg,ha veszel hozzá akkut is. Mond el neki,hogy ez egy hibás gép a pixelhiba miatt, és mond el neki,hogy engedjen már az árból, de persze ezt csak akkor,ha laikius. Ha szakértő akkor max 5ezret jó ha engedni fog. Még nyitvatartom a szemem ,és szétnézek a piacon...
Kb a winchesterek ha jó helyen veszed akkor egyáron is találsz...

Lajkó
(őstag)
Okés, majd figylegetem a topikot! 
nem nagyon láttam semmi olyat...
www.hardverapro.hu
www.teszvesz.hu

zso2113
(lelkes újonc)
Hello!
A vas: Acer aspire 9920g
20"os kijelző
intel core 2duo t7300 =2x2ghz 2mb cache
2gb ram
320gb hdd
1gb intel turbo memory
nvidia 9600 512mb ddr3 video kártya
wlan
bluetooth
1,3mpx kamera
mikrofon
tv out/hdmi
mélynyomó
megkímélt karcmentes
fóliás!!!
Autó vásárlás előtt álok ezért érdekelne hogy mi a piaci értéke
Előre is köszönöm Zsolti.

Lajkó
(őstag)
Dobtam egy privit!
Bocsesz! 
Szia Zsolti!
Eredeti ára kb. 450k. volt. Még ma is egy nagyon-nagyon erps gépnek számít, ha tényleg karcmentem, és jó , akkor az ára olyan 200-max 260k. Lényeg a következő: 300.k. alatt kell legyen az ára.

pl84me
(újonc)
sziasztok
enis bearazast szeretnek kerni..igaz asztali pc de nem talaltam kulon topicot....szal ha tudtok segitsetek leci...errol a geprol lenne szo...
msi ms-7309 alaplap,amd athlon x2 dual core proci 5200+,2gb ddr2 ram 400mhz,ati radeon hd 3600se 512mb video kartya,samsung hd 161 hj 160gb sata vinyo es egy 80gb ata sp0802n,intregnalt realteck hangkartya,bill,eger,+egy 17"dell ultrasharp 1707 FP tft monitor
koszi a segitseget

Lajkó
(őstag)
Próbáld meg ITT! 

zso2113
(lelkes újonc)
ok nagyon nagy THX
Nagyon szívesen, írjatok még sokat...

batmab
(senior tag)
Üdv!
erre kérnék egy árat:
Acer Travelmate 292LMI tip,2 éves,gari ohne,gyk.uj,keveset használt lapi...
Ált.jellemzők :
képernyő méret 15.0" XGA TFT
képernyő felbontás 1024x768
processzor Intel® Pentium® M Banias 1500 MHz
memória 512MB DDR333/PC2700 (bővíthető)
merevlemezes meghajtó 60GB
optikai meghajtó DVD-R/RW drive
grafikus vezérlő Integrált VGA megjelenítő w/DDR (Intel 865G 64Mb)
billentyűzet magyar
üzemidő 4000 mAh (Lithium-ion)
súly 2.5 kg
interfészek 10/100mbps LAN, 56K modem, FireWire I-link, Infra port, Párhuzamos port, PCMCIA (2db), S-Video, USB 2.0 (3db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g
köszi elöre is... 
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 92cm, és >13kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
Szia!
Akkoriban ezért a gépért majd 300k.-t is elkértek. Ennyit nem,de olyan 30k.-t még kaphatsz érte.

batmab
(senior tag)

2009.08.24 leányom, Kiara. Már 92cm, és >13kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...

Goatman
(fanatikus tag)
Üdv!
Szerintetek [ez] mennyit érhet? A választ előre is köszi!
Sajnos nem tudom,hogy mennyi volt eredetileg az ára... De most olyan 130 ezret ér.
Azért megtudnád írni,hogy mit akarsz venni,és miért? Nem vallatni akarok,csak ha akarod segítek a következő megvvételében is.

Goatman
(fanatikus tag)
Köszönöm a választ! 800 euro körül volt a gép, akkor átszámoltam forintra mikor vettem, és szinte hajszálpontosan 200k jött ki.
Új gépet illetően: szeretnék váltani erősebb Intel C2D + valami erősebb VGA konstrukcióra ennek a beszámításával/eladásával. Én maradnék a Pavilion szériánál, tehát dv5/dv6-okkal szimpatizálok. Ráfizetéssel, vagy kp-ben ismét 200k a határ.
Szia!
Ha a Pavilion dv5-öt megkapod ennyiért, akkor jószívvel ajánlom....
Szerintem te is már megtaláltad,de itt van egy teszt...
[ Szerkesztve ]

Lajkó
(őstag)
Szia ismét! Ez a gép mennyit kóstálhat a piacon?
Illetve honnét, és mennyiért lehetne szerezni bele hasonló vga-t? Cserélni egyszerű?
Köszi! 

I3uC!
(lelkes újonc)
Lenovo 3000 c100-ast mennyibe lehetne elpattintani?
Az attól függ mennyi gari van rajta, milyen állapotban van, és,hogy mit adnál hozzá...
Szerintem olyan 50-70k. között.
Már ment a Pü. (csak,hogy ne látszon úgy,mintha nem válaszoltam volna)

Luigi26
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból szeretnék érdeklődni,hogy mennyit érhet egy Acer Extensa 5620g 1,5 éves laptop. (intel core 2 duo t5250(1,5ghz) , 2g ram,160-as satas winyó, ati radeon 2400...)
Szia!
Olyan 110-130 között...

b05styp
(tag)
hali!
Van egy fél éves Sony Vaio FW21Z laptopom. van még rá másfél év gari, de a blu-ray írót kicseréltem belőle egy sima NEC íróra. mennyit ér szerintetek így most?
am nagyon szép állapotban van, minden működik rajta.
:)

Luigi26
(lelkes újonc)
Köszi! 
Szia!
Az eredeti ára Kb. 300k.
Így használtan író nélkül, olyan 150-170-180k.

b05styp
(tag)
hát sony katalógusban még 350ért nem kapni T9400ast... 370 körül van az még én úgy tudom
Bocsi... http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/sony_vaio_vgn_fw41e/
Véletlen ezt néztem...Akkor egy kicsit át kell gondolni... akkor olyan 200-250k. de szerintem ennyiért nem fog elmenni.

b05styp
(tag)
azért gondoltam mert így ha mondjuk 250ért eladom még nagyon pöpec állapotban, és mondjuk veszek egy új HP laptopot 2 év garival [link] amiben még erősebb is a vidikari akk még marad is egy kis lóvém pl, meg amúgy is jól járok vele.
Próbáld meg eladni,de én nem látok rá sok reményt,hogy elmegy ennyiért. De akkor én inkább az acert ajánlom...

nyista
(újonc)
Sziasztok!
Érdeklődnék szerintetek az alábbi gép megér 90e Ft-ot?
Egy HP 6715b-ről lenne szó,
AMD Turion X2 1.8Ghz,
15.4" antiglare,
ATI radeon X1250,
2Gb memória
80Gb merevlemez,
XP Professional,
DVD Dual layer 8x
Bluetooth, ujjlenyomat olvasó
a billentyűzete angol nyelvű
Még van rajta 1 év Carepack garancia kiterjesztés, karcmentes, akksi csak párszor lett töltve...
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]

SAIKON
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Ezt szeretnénk eladni.
Kb. mennyit érhet?
Acer Travelmate 5310 301G12Mi
- processzor: Intel Celeron M 520 1,6 GHz
- memóriatípus: DDR2
- memóriaméret: 1024 MB
- kijelzőméret: 15,4"
- merevlemezkapacitás: 160 GB
- meghajtó: DVD-Super-Multi-író
- videókártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
- modem: 56k
- LAN sebesség: 1000 Mbit
Előre is köszönöm!
SAIKON
Szia!
Persze,megér annyit, sőt szerintem a 110k. is megkockáztatható. Bár az angol nyelvű bill miatt inkább olyan 105k.
Szia!
VÉGRE EGY ACER!!!
Szerintem olyan 70-80k.

nevo
(senior tag)
Hali!
Volna egy ilyenem: [link]
Kiegészítésként még annyit hogy 8 hónapos a gép, és az 1 éves gyári gari mellé még vettem két év teljes körű garanciát, valamint nem 2giga ram van benne hanem 3giga. Ezek tudatában mennyit lehetne érte kérni?
Köszönöm a gyors választ!
http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

nevo
(senior tag)
mivel csak 30 percig él a link, így a keresőbe írd be a toshiba oldalán hogy L300-1C8
http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!
Szia!
Ha most akarnád megvenni akkor újonnan 128k. lenne.
Mivel neked még van rá garid, és plusz egy giga memóriád... Szerintem 125-130k.