Aktív témák

  • nolika

    aktív tag

    Egyszerűen a csajokat nem lehet felfogni, ez a megoldás kulcsa :O !

    Egy eset ami valós, és velem történt meg:
    Volt egy csajszi.Egy suliba járunk, egy évfolyammal fiatalabb mint én, tehát összeillünk.Megismerkedtem vele, hála az oszttársamnak, nagyon energikus, meg minden.A kiscsaj alapból nyitott, keres barátokat. De a nyitottságot úgy kell elképzelni, h tényleg alig ismerted meg, és már olyannak tekint, mint egy 4 hónapos barátra.
    Itt is volt a baj.Amikor eme suliba jött, egyből megfogta az évfolyamom ismerősét, aki többet érzett iránta, mert szimplán a csajszi olyan vonzó h az hihetetlen.De azt is megemlítem, h egy 21 hónapos kapcsolatban volt benne, ami éppen a végéhez közeledett.
    Visszatérve rám:felvettem msn-re, nyomtuka hülyeséget, a dumát, és összébb kerültünk, mert voltak probémái, és kerestük a megoldást.Én opátyolgattama barátja miatt, mert kivolt, h sose jön össze semmi, ő meg az h csajhiányom van már jó idő óta, főleg h az exem odajárt szintén abba a suliba... :( !
    Egyre közelebb és közelebb, míg olyan témákra került a sor, ami a komolyabb kapcsolat felé mutat.Egymást úgymond dícsértük(nem szó szerint, hanem h milyen jó vagy stb...).Csevegtünk stb...Míg a téli szünetben már egyenesen ilyen témára tereltük az egész dolgot.Egyre komolyabb, és komolyabb.Persze a barátjával szakított, naggyából 1,.5 hete akkor, amikor már ilyen dolgokról bexéltünk.
    Még meg kell említenem azt az esetet, amikor egy oszttársdam beleesett eme hölgyeményben, mert szegény nem szokott hozzá a casjos társaságokhoz, mint én, és hibázott mert a csaj túl nyitott...
    Visszatérve:hivatalosan nov 4.-én jöttünk össze, és tartott TEGNAPIG!
    Pontosabban(aznap volt egy jó tali nála, ami nagyon jó volt és még közelebb húzott)bejelentette h nincs tisztába a dolgokkal, nemtudja h ''hol áll'', és kért időt.Én kérdeztem tőle idegesen meg megszeppenve:''lehet-e ebből még vmi??''.Válasza:''ne gondolj rám nemtudom h mi lesz''.Azóta itt tartok, nemtudok gondolkodni, mert idegeskedem, h mennyire átvert, :O :O :O !!!
    Megalázódtam, mert amikor már erre a témára tértem, akkor mondtam h hagyok egy kis időt, dolgozd fel.Így erre másnap mondta h ''minden oké''.És itt tartok, megalázva, gondolok rá, és nmemtudom mit tegyek.Tegnap látni se akartam, miattam nemjött suliba, és sajnálkozik h átvert... :(( :( :((( :(((
    Egyszerűen nem értem, h megmondtam neki és égis itt vagyok, mert a csaj majdnem h közelebb került, mint eddig más...

    Nembíírom :O

Aktív témák