Aktív témák

  • CallaoW

    tag

    válasz cubhead #4395 üzenetére

    Ezt elég nehéz elmagyarázni,de megpróbálom.

    általában nagyon sokan ''szenvednek'' attól,hogy csak szép lassan csordogál az életük,vannak barátaik ,céljaik,tanulnak,melóznak,stb.Szal nem mondható,hogy rossz lenne az életük,de belülről érzik,hogy valami nem az igazi,valami hiányzik.
    Tudják,hogy kb min kellene változtatni,de nem képesek meglépni azt(azokat) a lépéseket.
    De ha elég nagy akarat van bennük(benned) akkor könnyen megy és ha egyszer elindul, akkor már csak úgy sűvít ;]

    Általánosságban természetesen mindenkinek más jőn be,új hobbi,új helyek,új haverok,rengeteg beszélgetés,sport,zene,munka bármi.Nem nagyon lehet sikeres receptet írni,ami mindenkinek bevállna,mert mindenki más és más egyéniséggel bír.

    Talán egy ötlet.Gondold végig,hogy mit is akarsz elérni,hogy most milyennek láthatnak és milyennek akarod,hogy lássanak.Őrizd meg az összes jó tulajdonságodat és próbáld elhanyagolni azokat,amelyek hátráltatnának a jővőbeni ''cubhead'' elérésében.

    Írtad,hogy van pár barátnőd is,ha van köztük megbízható is,akinek sokat számít a véleménye és megbizól benne,akkor kérdezd meg őt ,hogy szerinte mik azok a dolgok amelyeken változtatnod kellene és arról is,hogy ő mit néz meg egy pasiban,melyek azok az értékek,amelyek szerinte fontosak.

    Mondjuk ezt attól a csajtól is megkérdezheted aki bejön neked.
    Egyébként végiggondoltam és szerintem teljesen felesleges kerülnöd.
    Ha tudnád piásan én hányszor vallottam szerelmet a sörösüvegnek :))

Aktív témák