Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Pala #4303 üzenetére

    Bocsánat , hogy ezt itt megosztom, de msot húztam osho nap kártyáját magamnak, sosem olvastam még ezt a kártyát:

    OSHO ZEN TAROT: Kis Arkanum

    Felhők 6.: A teher
    [kép]

    Ha a mások által nyakunkba varrt ''mit, mikor, hogyan tegyünk és ne tegyünk'' súlya nehezedik vállunkra, olyanok leszünk, mint ez a felfelé küszködő, lerongyolódott fickó a kártyán. ''Gyorsabban! Próbáld erősebben! Fel a csúcsra'' - kiabálja a vállán cipelt bolond zsarnok, akinek fejét egy dölyfös kakas ékesíti.
    Ha mostanában úgy érzed, hogy az élet csak egy bölcsőtől sírig tartó küszködés, akkor talán itt az ideje, hogy megrántsd a vállad, és lásd, hogy milyen az, amikor ezek a terhek lehullanak a nyakadból. Neked megvannak a saját felfedezésre váró hegycsúcsaid; a saját beteljesítendő álmaid. De soha nem lesz energiád a saját álmaidra, ha nem szabadulsz meg a korábban rád aggatott, ma már magadénak hitt elvárások terhe alól. E terhek leginkább csak az elmédben léteznek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnának téged lehúzni. Itt az idő, hogy megkönnyebbülj, és búcsút ints az elvárásoknak.



    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák