Aktív témák

  • elmoraan (r)

    aktív tag

    És ez (remélem) válasz frémnek is.
    Én az édesanyámtól, attól a drága jó magyar asszonytól (copyright Karádi őrmester :) ) sajátítottam el azokat a viselkedési formákat, amik az emberek előtt szimpatikussá tesznek. (Meg az óvónénitől, meg a tanárnénitől, stb.) Szeret is mindenki :DDD , majd megesznek. Én meg tűröm :DDD De természetemnél fogva csak mintegy két lépés távolságból. Az utolsó két lépés csak keveseknek adatik meg, mert: 1: bőr az egér. 2: csipkebokor vessző. Meg biztos rohadtul válogatós vagyok. Take a look at my signature.
    Lényeg a lényeg, hogy szerintem nem egészen ment át az, amit mondani akartam.
    Megpróbálom nagyobb betűvel elmagyarázni. Előtte nem ártalmas egy korábbi hsz-emet tanulmányozni: [link] Amit mondani akartam volt tegnap, nagyrészt ehhez kapcsolódik. Ha mindent néven nevezel, mindenre van előre megírt reakciód, ergo kottából hódítasz, akkor mi benne a felfedezés? A csaj bugyijának a színe? (Na jó, elismerem, ez bunkón hangzott.) Igen hülye példa, de két macskakölyök játékára is rá lehet húzni a kötöttfogású birkózás műszavait, csak elvész tőle a dolog varázsa. (Csípődobás, győz a cirmos!)
    Emellett még az is igen rosszul jöhet később, hogy elrejted az egyéniséged bizonyos oldalait a kapcsolat megszerzése miatt, mert a nap huszonnégy órájában nem lehet játszani, hiába mondta volt Sekszpír Vilmos bácsi a színházas okosságát. És olyankor szoktak jönni a "dehát én nem ebbe az emberbe szerettem bele" c. zenés műsorok.
    És végül vessétek rám a követ, de nekem piszkálja a csőrömet, hogy a link, amit orbano adott, ilyen szövegeket tartalmaz, hogy: "Mystery writes that of the average 4 to 10 hours (cumulatively) it takes to build a connection sufficient for the initiation of a sexual relationship, as much as 90% will be spent in the comfort-building phase." És itt nem a 90%-kal van bajom, hanem sokkal inkább a 4-10 órával...
    De ez csak az én véleményem. It's your world, homes, i'm just livin' in it.

    "Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

Aktív témák