Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz IreN!CuS #27233 üzenetére

    Megvolt a második tali.Ez is nagyon jól sikerült sok tekintetben.
    Az első találkozás utáni hét teljesen tropára tett.de most nem tudom eldönteni,h pontosan mi van.
    Úgy veszem észre,h belém szeretett.Ennek ellenére hangsúlyozza,h még nem vagyunk együtt mert h nem szeretne belefutni egy kapcsolatba :F Ki érti ezt :U .Ezek mellett nagyon sokszor beszél az ő "rossz" dolgairól ami által elbizonytalanít abba h én mit is érzek pontosan.(h milyen jó színész abba h eljátssza h szerelmes/mennyire szeszélyes ilyesmi,utána hozzáteszi h nem jelenszituban....).Most,h nincs itt baromira hiányzik,és megy a folyamatos filózás,h mi is lenne a jó.de nem jutok semmire sem.Így az elején nekem! nagyon ügy tűnik,h szinte egymásnak lettünk teremtve akkora az összhang közöttünk.Ami még feltűnt vittem vissza Szentendrére
    és ott találkozott egyik legjobb barátnőjével,és abban az ~5percben amíg ott voltam teljesen megváltozott.Semmi bújás vagy csók ilyesmi...semmi(csak amikor elköszöntünk).Úgy volt h vasárnap már rám érne.Amikor eljöttem már keddre módosult legjobb esetben.(köszönhető a barátnőjének... :( )
    Valakinek volt valami hasonló esete?Vagy mi lenne a "helyes lépes" :F :R
    Egyenlőre én a kivárásra utazok.

    H a témához is hozzászóljak ha már megcsalod mindenképp mond el neki,úgy tisztességes szerintem

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Aktív témák