Új hozzászólás Aktív témák

  • Meiser

    tag

    Sziasztok!

    Volt egy gépem amiben volt egy 160gb-os sata és egy 40gb-os mobile rack-es vinyó. Nem volt semmi probléma velük,de egy idő után ha be volt kapcsolva a rack,rettenetesen zúgott,pörgött,mindig be-ki kellett kapcsolni amíg végre csendesen felpörgött.Ha a racket kilőttem és csak a sata vinyó ment,az csendesen működött.Ezt betudtam annak hogy szegény 40gb-os vinyó már öreg...Aztán lecseréltem a gépemet egy sulinetes IRIS-224-re. A rack-es vinyót eladtam,a 160gb-osat áttettem a sulinetes gépbe a 200 gb-os mellé.Mindkettő samsung sata.De sajnos megintcsak előjön a probléma amikor mindkét vinyó megy,hogy reszel,pörög,sípol.Szintén be-ki kell kapcsolni,hogy rendesen menjen,általában 3. bekapcsolásra már jó.Ez mitől lehet?Ehhez a részéhez nem értek,aki tud segíteni annak Köszönöm előre is! :)
    A másik.Hasonló helyzet,az új sulinetes gépbe szintén került a régi gépből egy NEC DVD-író. Egy adatkábelen van a sulinetes LG DVD-íróval.Igen ám,de az LG-t a gép nem látja!Áramot kap,de egyszerűen nem érzékeli a gép, hogy lenne ott vmi!Már azzal is próbálkoztam hogy kicseréltem az adatkábelt,de ugyanaz.Ezzel mit lehet tenni?
    Ja és friss Xp van rajta. :(
    Köszi a segítséget!

    A mostani konfig:
    P4 3Ghz 1mb,MSI 915Neo2-V,1GB DDRII RAM,ASUS EAX550HM512 256MB RAM,160GB Samsung sata+200GB samsung sata,LG GSA-H10NRBB DVD+-RW,
    NEC+-DVDRW,Colors 8015-C49 420W,ASUS TV-tuner,SB Live 5.1.

Új hozzászólás Aktív témák