Új hozzászólás Aktív témák

  • Tom5

    addikt

    Sziasztok!

    Adott hugom gépe. LGA775-ös Giga lap, benne egy E2200-as proci, 2X1GB DDR2 800-as memó, 8600GTS, 360-as Chifi táp (az a régi jó két ventis), egy Satás 80-as vinyó rendszernek és egy Atás 320-as egyébnek.
    Egy hónapja fagy...Anyumék neteznek, filmet néznek, farmerámáznak. Megy a gép reggeltől és mondjuk este egyszer csak csontra fagy Win 7 közben mikor neteznek. Akkor csak ugy lehet kikapcsolni ha a tápot kinyomják. Ezután a gép no signal-al nem indul. Pár óra múlva viszont megy szépen...akár napokig. aztán egyszer csak megint ez a hiba. Másik Vga-t próbáltam, ugyanez a szitu. A rendszervinyót msot tettem be vacsi új szitu nem változott. Tápot szétszedtem kitakarítottam, púpos kondi, égés, nincsen. Nem jön meleg levegő a tápból. Procin Hyper TX2, újrapasztázva, minden földi jó. Lapon nem is nagyon van olyan kondi ami púpos lehetne mert mind szilárdelektrolitos. Egy hete rekatam újra a gépet, faszán kiganyézva, kábelmenedzsment, új vinya stb stb és ma hivnak h megint ez van....Nem tudok másra gondolni mint hogy a táp esetleg elfáradt (kb 6-7 éves) vagy a lapnak van vmi rejtett nyüge...A proci igaz alul van feszelve de két éve így megy ugyanezekkel a hardverekkel körülvéve: (bár most kicsit emeltem a feszen, de még mindig nem vagyok alapon, de hétvégén bios def lesz hátha) gép IBT stabi és nem melegszik, szörös fánk sem öli meg.
    Ötletek?! Januárban kapott Win7-et....azóta csinálja. Lehet megkapja az XP-t megint. De már a tököm kivan a gép hurcolással és telepítgetéssel. :DDD :W

Új hozzászólás Aktív témák