Új hozzászólás Aktív témák

  • Trebron09

    őstag

    gépem:

    ECS P55H-A SLI (V1.0)
    Core i3 550 3,2Ghz
    Kingmax DDR3 4096Mb 1.5v KIT
    FSP ATX-350PNF 350W
    ___________________
    Támadt egy kis probléma a gépemmel... :(
    Ma délután alvó (S3) módból vissza akartam kapcsolni, de csak annyit csinál a gép, hogy felpörögnek a ventik majd leáll, felpörög leáll... és ezt ismételi amíg ki nem kapcsolom a tápot vagy ki nem húzom a tápkábelt. Bekapcsológombra egyáltalán nem reagál, csak arra ha bekapcsolom, de utána már azzal ki nem lehet kapcsolni.Post kijelző van a lapon, csak az a bibi, hogy az egy pillanatra felvillan és nem mutat semmit, a lapon van csipogó is persze az sem szól.. először csináltam CMOS cleart, kivettem az elemet majd rövidrezártam, illetve hátul a kis resetelő gombot is megnyomtam hosszú ideig.

    Ezután megpróbáltam hogy megy-e de nem megy így sem..
    Ekkor kivettem a lapot a gépből csak a vga kártya + memóriák + cpu volt benne így sem indul... kivettem a ramokat, semmi csipogás ugyanazt csinálja akkor is...kivettem a vga kártyát, ugyanezt csinálja a gép. :(

    Legutolsó sorban pedig csak a cpu maradt azt is kivettem és bekapcsoltam, így már elindult a lap, de semmi csipogás nem volt és a post kijelző se megy így. Lehúztam a proci 4pin-es csatiját a lapról és így is az elindulós dolgot csinálja..
    Visszaraktam csak a procit meg visszaraktam a 4pines cuccot, megint nem indul. De viszont a proci 5ilyen próbálkozás után kicsit már melegedett (kéz-meleg volt).

    Tehát a lap csakis úgy hajlandó elindulni, hogy semmi nincs rákötve csak áram és akkor se csinál semmit. Másik FSP tápot rákötöttem és azzal is ugyanezt csinálj a lap.
    __________
    Ez alaplaphiba lehet?
    Vagy a prociban meghalt valami pl. északi híd? (tuning során max. 1.264voltot kapott ahogy itt a képeken belinkeltem, de a többi mindig alapon ment, pl. ramok 1.52v) :F

    A rendszert visszaraktam alapra mindig tuning után, tehát semmi sem volt húzva, így most sem.
    Köszönöm a segítséget! :R

    - Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

Új hozzászólás Aktív témák