Új hozzászólás Aktív témák

  • koviandri76

    csendes tag

    válasz CHIPman #9369 üzenetére

    " Tehát a hülyékből gazdagodik meg a világ,... " na ezen kellene változtatni, mert lehet, hogy hülye voltam és most már nem vagyok hülye legalábbis ebben a témában, de mindenki úgy kezdi, hogy hülye.
    Ez még nem jogosít fel senkit, hogy a hülyékből gazdagodjon meg, ami szerintem nem is így van, bár inkább ez csak a jó magyar kishitű gondolkodás eredménye.
    Ha úgy is lenne, hogy a hülyékből gazdagodik a világ akkor ezt mindenképpen be kellene fejezni, mert az nem vezet jóra. Gondolok itt a tőzsdei spekulációkra is, ahol egyes magukat okos embernek tartó ügyeskedők( mert értéket nem hoznak létre csak pénzből pénzt csinálnak de a hasznukat végül is valakinek csak ki kell termelnie) a hülyéket kihasználva gazdagodnak.
    Ha az élet többi területére is ez lenne a jellemző akkor nagyon nagy baj lenne.
    A szolgáltatás viszont arról szólna elvileg, hogy valamilyen munkáért vagy dologért amit a szolgáltató ad ,pénzt kér olyan módon, hogy azt később is megtehesse a hosszú távú kapcsolat érdekében kölcsönösen előnyös legyen az üzlet a vevő és a szolgáltató között.
    Nagyon nagy tévedés az, hogy a hülyékből gazdagodik a világ!
    Én sem állítom, hogy hülye az, aki azt képzeli, hogy 100 ember 50ezrenként 50 milliót fizet, (mert ugye kiírtad betűkkel is, és nem gondolod, hogy az megállja a helyét, hogy a nullákat számolva írod ki szóval is mert ha igy gondolod akkor azon is el lehet csodálkozni) csak úgy gondolnám, hogy éppen rosszul gondoltad vagy elszámoltad. Inkább azt írtad volna, hogy 100 helyett 1000-ret akartál írni, úgy rendben lenne. Lehet, hogy ezt már meg se értetted, na mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák