Új hozzászólás Aktív témák

  • koviandri76

    csendes tag

    válasz CHIPman #9345 üzenetére

    Nem is mondtam, hogy vak lennék. Akkor elmesélem, hogy a ZTE-t majdnem üresen kapod, egy két alkalmazás két három játék:
    2MB+3MB+2MB+5MB+4MB+4MB a Marketről hamar le lehet töltögetni első lelkesedéssel éredekes dolgokat. You Tube videók nézegetése, Maps stb. egy üres telefon kipróbálásakor te is pillanatok alatt össze tudsz hozni 24 MB-ot. Nem is értem ezt miért nem hiszed el. Mi okom lenne hazudni ilyeneket? Már rég nem írogatnék ide, ha csak kamu lenne amit írtam. A 96 MB meg tényleg annyi lett nem is neked kell majd bizonyítanom, ehhez nem értek, de a szolgáltató biztos meg tudja valahogy majd nézni az adat forgalmat. Utoljára reagáltam ilyen dolgokra, mert látom, hogy itt nincs értelme.
    A szerződésben nincs benne, el is küldhetem neked. Az új szerződést még nem írtunk alá, mert telefonon rendeltünk. Miért nem mondják el? Mert akkor elsőre mindenki rögtön kikapcsoltatná és majd később ha szüksége van rá, akkor kérné.
    Sajnos csak azok járnak így akik nem kérnek internet előfizetést is a mobilra, mert még havi 500 Ft-is számít. Wifivel akarják használni az olcsó okostelefont. Nem figyelmeztetik őket, hogy ha a wifiről átvált a telefon 3G-re akkor a Net Start nagyon sokba kerül.
    Az sms-hez meg nem hasonlítanám, mert véletlen elküldök egy sms-t az talán nem kerül annyiba mintha véletlen valaki NetStarttal felmegy a netre.
    Ez kb. olyan lenne mintha egy államilag támogatott hitel kamatait hasonlítanánk össze a Provident kamataival.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák