Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz 1430 #28276 üzenetére

    Éppen azt írtam, hogy ez "készülékváltásban" (szaknyelven upgrade formájában) is megoldható, de ha bemész üzletbe, akkor 99,9%, hogy a meglévő előfizetés lemondására és új vásárlására fognak rábeszélni (mert az az ügyintézőnek jó).

    Világos, szinte mindegyik szolgáltatónál/banknál hasonló szokott lenni.

    az új hívószám legalább 8 hónapig nem gyűjt majd beváltható pontokat (míg el nem éri az arany szintet), bár ez sajnos mára nem feltétlen nagy érvágás...

    Köszönöm, hogy szóltál róla. :) Mindenesetre nekem sem nagy érvágás ez, akkor igyekszem beszámíttatni az eddigi pontokat az első részletbe.

    Konkrét tapasztalatom erről a tarifahűségről nincs (más kötbérnél már 30 nappal a hűség vége előtt is a hűség utáni áron lehet vásárolni), de a rendszert ismerve óra-perc pontossággal veszi figyelembe a hűség lejáratát. Szóval kár rohanni.

    Igazából nekem szombaton kora délután jár le az eddigi hűségidő (megnéztem most a két évvel ezelőtti szerződéskötéskor kapott pénztárbizonylaton a nyomtatás pontos idejét). Nyilván nem volna gond, ha "nem rohannék", de igazából nagyon örülök annak, hogy a díjcsomagváltást + új készülék elhozását még a héten el tudom intézni, egyéb elfoglaltságok miatt nem tudom, mikor kerülne rá sor később.

    Köszönöm a segítséget és elnézést, ha értetlennek tűntem volna - jobbnak láttam mindent tisztázni. :R

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák