Új hozzászólás Aktív témák

  • BorosSor

    csendes tag

    Előzmények:
    Régen, nagyon régen vettem előfizetéses kártyát és készüléket a T-Mobile-tól. Annyira régen, hogy akkor még a nevük WESTEL volt. És igen.. nem fizettem egy idő után es lett tartozás is. Aztán persze nőtt az összeg és jött a behajtó. Aztán nem akartam tartozni, sem azt, hogy a fizetésemmel szórakozzanak, ki is fizettem egy összegbe az egészet a behajtó cégen keresztül. (Természetesen, belátom, hogy én voltam a saras.)

    Következő időszak:
    Nem is volt náluk sem és semmilyen szolgáltatónál már lassan 10-12 éve semmilyen előfizetésem. Ami volt, az mind prepaid volt, az is a T-Mobile-nál dominóban ugye.

    Ez történt jó pár órája:
    Rendeltem még 2 napja a Webshopbol egy telefont MOZAIK XS díjcsomagban.
    Meg kellett adni minden adatot, mikor szállítsák… stb.
    Ma fel is keresett egy hölgyemény a Webshopból, hogy akkor megbeszéljük a részleteket és ekkor jött a furcsa dolog.. A hölgy, rögtön mondta, hogy anno volt tartozásom feléjük így az előleget nem úszom meg. (Le is döbbentem, hogy 10+ év után is őrzik ezeket az adatokat.)
    Nem is nagyon értettem, de mivel oda volt írva a honlapra is, hogy ehhez a díjcsomaghoz új ügyfél esetén 10 rugó körül lesz az előleg. Így először nem is érdekelt. Aztán ami ez után jött, kicsit hideg zuhanyként ért… 50.000 forint a minimum, amivel kihozhatok egy előfizetéses konstrukciót. Lehet az sima sim kártya, 20 ezres mobil vagy 200 ezres. Minimum 50 ezer, a 10+ évvel ezelőtti bakiért. És akár lehet is több mint 50 ezer. Mondta is a hölgy, hogy sehol se számítsak (semmilyen T-Pont, T-Mobile bolt) kevesebbre, mert rögtön ki bukik, hogy tartoztam anno. (amit már 10+ éve ki is fizettem.)
    Hát mivel a telefon 25 ezer körül lett volna ezzel a díjcsomaggal és még dominóba se lenne 50 rugó, így inkább nemet mondtam. Persze, megértem, hogy anno én hibáztam, de ezt akkor se tartom fairnek.

    Végkifejlett:
    Így marad a prepaid.. De úgy látszik, bármit csinálsz (tartozol, kifizeted, együtt működsz, leszarod… stb) a T-Mobile minden infót megőriz és mindig fekete listás maradsz, bármit csinálsz. Hiába fizeted ki, akkor is ez van. Úgyhogy, ne számítson senkise könnyű menetre, aki valaha is tartozott 5 fillérrel is ennek a cégnek. Inkább menjetek más szolgáltatóhoz, ott nagyobb lesz a siker szerintem.

    Gondoltam ezt megosztom :)

Új hozzászólás Aktív témák