Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz pete_21 #14549 üzenetére

    Domino-t használsz? Mert a legújabb tapasztalatok alapján Domino-nál a Web-en nem látszik a pontszám (hathavi illetve utolsó havi). 1430-as automatán (Kapcsolat program menüpont) lekérdezhető, de a múltkor teszteltem, és eléggé nehezen lehet megtalálni...

    erikszon #14550
    Személyesen nyilván gyorsabb, hiszen mire kijössz az üzletből, már előfizetéses lehet a SIM (a havidíjas SIM aktiválása a Domino SIM-en keresztül történik, ezért ott kell legyen nálad az üzletben a Domino SIM). Az 500 Ft-os kedvezmény a havidíjon felüli hívás és SMS forgalomra vonatkozik. De legalább egy éven át a hálózaton kívüli hívásaiból is jóváírnak valamennyit. ;)

    raziel01 #14551
    Igen, átválthatod a Domino számod, ha a neveden van. Ha nem rögzítetned kell magad a Domino számra, mint felhasználó.
    Az árakat jól írtad (eltekintve attól, hogy ezt most csak új előfizetéssel tudod megkapni ennyiért), de ha már rejtett költség: ha jól vágom fejből, a hívószámkijelzés ennél a díjcsomagnál is 203 Ft. HGábor89? Jól tudom?
    Aztán azt is érdemes figyelembe venni, hogy csak a hálózaton belüli hívások kerülnek jóváírásra a havidíjból (de ha Domino-ból váltasz, te is kaphatsz 500 Ft jóváírást az első évben a havidíjon felülei beszéd és SMS forgalmadból), szóval szerintem nem sűrűn lesz 1520 Ft a számlád. :B

    raziel01#14557
    Neten vagy átváltod a Domino SIM-et havidíjasra vagy új előfizetéssel rendelsz készüléket, a kettőt egyszerre nem lehet! Ha átváltod a Domino-t előfizetésre (neten vagy üzletben), utána mint meglévő előfizetéshez rendelsz készüléket a WebShopból, akkor már kaphatsz 10% kedvezményt, viszont ha nincs még arany szint a Domino számodon, akkor csak egy összegben veheted meg a készüléket (részletre nem).

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák