Új hozzászólás Aktív témák

  • kakuk.tamas

    addikt

    válasz kakuk.tamas #123081 üzenetére

    Közben erre leltem:
    A Telekom szabályzatából: [link]

    1.3.4 Kiegyenlíteteln Előfizetői számlatartozások, kedvezménnyel értékesített készülék
    Az előfizetőnek az átadó szolgáltatóval szemben a számhordozási igény bejelentésének időpontjában fennálló számlatartozása, illetve a határozott időtartamhoz, kedvezményesen vagy egyéb módon kedvezményesen értékesített készülékhez kapcsolódó követelés a számhordozás kezdeményezése esetén lejárttá válik. (Szhr. 5. § (7))
    E számlatartozás ki nem egyenlített ellenértékéről az előfizető képviseletében az Átadó szolgáltatónál eljáró Átvevő szolgáltató úgy nyilatkozhat, hogy annak kiegyenlítését átvállalja, ennek hiányában az előfizető a számhordozás kezdeményezését követően az Átadó szolgáltatónál köteles 8 munkanapon belül kiegyenlíteni. (Szhr. 5. § (7))
    Az Átvevő szolgáltató jogosult az előfizető részére az előző pontban meghatározottak szerint átvállalt tartozását kiszámlázni vagy annak kiegyenlítéséről, rendezéséről az előfizetővel egyéb módon megállapodni. (Szhr. 5. § (8))
    A szolgáltató a határozott időtartamra kedvezményesen, vagy egyéb módon kedvezményesen értékesített készülék ellenértékének kifizetését, illetve az Átvevő szolgáltató erre vonatkozó nyilatkozatának kézhezvételét követően a készülék hálózati zárát, a hálózati zár feloldásával kapcsolatban felmerült indokolt költségek alapján meghatározott díj ellenében az előfizető kérésére feloldja. (Szhr. 5. § (9)).

    Van papír arról, hogy a Voda azt mondta, hogy nekik kell fizetned az utolsó Telekomos számlát, vagy pedig benyelik ők?

    [ Szerkesztve ]

    Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

Új hozzászólás Aktív témák