Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Sziasztok!

    Párom rengeteget pörgeti a közösségi appokat mobilján (fb, insta, messenger), így Dominosként nem ritka, hogy kétszer tölti fel 3,5GB Maratonnal. Megnéztem, hogy Dominosként havi díjasra váltáskor milyen csomagok érhetők el számára, és elég jónak tűnik a 4gb opció korlátlan közösségikkel (3.390 Ft), de még a 15gb-os sem rossz (5.590 Ft). Viszont spotify-t nem hallgat, és a 15gb sem fogyna el neki, még a fele sem. Azonban a 4gb lehet karcsú lenne.

    1. Személyes ügyintézés nélkül megoldható a havi díjas szolgáltatásra váltás? Ha a hónap utolsó napjaiban történik meg a váltás, akkor tört havi elszámolás lesz?
    2. Mi a különbség aközött, ha hűséggel választok csomagot, vagy éppen hűség nélkül? A díjak tök ugyanazok, csak nem kapok mellé 17ezres készülékkedvezményt. Ami valljuk be, jelentéktelen összeg a 200-400ezres telefonok világában úgy, hogy 2 évre leköti az ember magát egy céghez.
    3. Ingyenes közösségi böngészés gondolom a hivatalos appra vonatkozik. Böngészőből megnyitott fb, vagy a fb hivatalos, de lite verziójú elérhetősége sem számít bele az adatforgalomba?

Új hozzászólás Aktív témák