Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    válasz btudos #106394 üzenetére

    Régebben kis pöttyök jelezték a térerőt, egész pontosan 5db. 4-5 között "ugrált".. ez változó. Most már a rég megszokott kis "vonalkák" ebből 4db van, itt 3-4 között "ugrál". ez alá sosem ment/megy. Pár perce telefonáltam, ismét megszakadt. Én hívtam most, felvette.. cca 20 mp után jött a már jól megszokott 3 búgás. A térerő maximumon, direkt nézem mostmár. Visszahívtam, tökéletes volt.. térerő szintén maxon közben.

    Azt nem mondanám, hogy könnyen reprodukálható. Van olyan hét, hogy 1x nem jön elő.. de van mikor napjában többször is.. változó, pedig naponta jó pár hívást bonyolítok le. Ma pl ez volt az első, eddig kb 10-12 híváson vagyok túl, meglátjuk mi lesz a nap végéig.

    Azt, hogy valamilyen készülék hiba legyen, én azt kizárnám. Mind2 készüléket bontatlan csomagolással vettem, 1. tulaj vagyok, sosem volt törve / leejtve, gyári bőrtok + üvegfólia van rajtuk. Minden tökéletesen működik, leszámítva ezt a hívás megszakadást, ami megközelítőleg 3-4 hónapja jelentkezett, elötte sosem volt ilyen problémám, pedig nem ez az első Apple készülékem. Az első iphone megjelenése óta az összes modellt használtam.

    Ipad-em nincs cellular-os, csak wifis mind.. feleslegesnek tartottam, hisz itthon van wifi, munkahelyen is.. ha pedig nagyon kellene, akkor telefonrol osztok, az korlátlan. Sőt.. ipad-et nem viszek magammal sűrűn, arra ott a macbook. Valamiért nem szeretek ipad-en sokat írni.

    btw, ha órán veszem fel, akkor is előjön néha. :D

Új hozzászólás Aktív témák