Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyusz

    őstag

    Végigjátszottam a Resident Evil 2-t Leon A / Claire B felállásban. Vagy Claire nagyon béna, vagy a B fejezet nehezebb, de szívtam rendesen egyes helyszíneken/főellenségeknél. Az utolsó harcról meg ne is beszéljünk.

    SPOILER VESZÉLY!
    Már azzal is megszenvedtem, hogy némi lövöldözés után a rakétavetővel eltaláljam a kedves szörnyet. Aztán valahogy sikerült, de lesérültem, no medkit vagy növény = lassú vánszorgás, beérek a vonatba, bumm, letelt az idő. :W Kellett volna még 5 másodperc. Aztán minden összejött, nézem a videót, örülök magamnak, erre van 2 percem egy újabb harcra? Na itt közel voltam ahhoz, hogy kárt tegyek valamiben, de szerencsére ez a harc elsőre sikerült.

    Resident Evil 4-ben is szenvedtem, jöttek is az emlékek, az igazi poén az volt, amikor kifogyott a lőszerem, meg Ada egyik küldetésénél földhöz vágtam a gamepadot (szerencsére csak egy része kipattant, amit sikerült visszailleszteni). Remélem a Resident Evil 3 nem lesz ilyen nehéz. Az első részt is csak egy karakterrel (talán Jill) játszottam végig, most sem fogok nekiállni megnézni a Claire A / Leon B variációt.

    Minden szenvedés ellenére nagyon jó kis sorozat ez. Kéne nekem valami nyugis, egyszerű játék, a LocoRoco 2 pont jó lenne...

Új hozzászólás Aktív témák