Aktív témák

  • isos6

    csendes tag

    Sziasztok! Nekem egy elég összetett problémám lenne. Szóval az történt, hogy volt egy msn címem, és fiókom (tárhelyem), amit egyszer hirtelen felindulásból töröltem. Aztán újra regisztráltam ugyanazt az e-mail címet, beléptem msn-re és a régi partnereim egymás után eltűntek a partnerlistámról. Majd üres partnerlista fogadott, ami sztem normális, majd ahogy kezdtem felvenni az ismerőseimet plusban azt jelezte, hogy nekik nem vagyok fenn a partnerlistájukon, biztos forrásból tudom, hogy fenn voltam. Aztán akiket nem vettem fel újra, felvettek ők, biztos, hogy ők nem jelöltek be újra.
    Majd bejentkeztem az msn fiókomba, ahol valami csoda folytán láttam a régi blogbejegyzéseimet, amit töröltem, de most nem tudtam kitörölni. Majd az új képeket amiket feltöltöttem a fiókomba a most felvett ismerősiemnek nem jelenik meg az újdonságok részben, csak a régi újdonságaim.
    Ezt megelégelve az msn fiókomban e-mail címet változtattam, aminrk az lett a vége, hogy újra, azaz harmadjára fel kellett vennem az ismerőseimet, mert teljesen újként kezelt az msn, csak a tárhelyem maradt a régi, és ott látom a régi tárhelyem frissítéseit, mintha én valami partner lennék.
    És ma odáig fajult a dolog, hogy a fiókomba be tudok lépni, de az msn-re nem. Kipróbáltam az összes javaslatot, amit a windows live ír, de mintha nem is létezne az msn címem....Mi történt??? :F Mi lehet a baj??? nem akarom negyedjére is felvenni az ismerőseimet, kérlek segítsetek

Aktív témák