Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    Sziasztok!

    Részben az esélytelenek nyugalmával, de "azért egy próbát megér" alapon szeretném ide is leírni, hogy milyen problémra keresem a megoldást. Eddig teljesen sikertelenül. Azt is érzem, hogy nincs megoldás user oldalról.

    A problémám az, hogy a Firefox alatt a 4K videók picit akadnak. Olyan, mint ha rendszeresen el-eldobálna pár frame-et, de technikailag meg nem. Chrome és crhomium alapú böngészők alatt meg jóval simábbak az adott videók (bármelyik 4K).
    A vicces az egészben, hogy macOS alatt meg nem csinálja, csak PC.

    PC: i5-12400, 32GB RAM, RTX 3060Ti

    Próbáltam már:
    - Új profilt létrehozni és abban megnézni
    - Minden kiegészítő/szinkronizálás leoffolása.
    - Antivirus uninstall
    - VGA driverek egész sora végig próbálva
    - Játszadoztam paraméterekkel, amit csak javasoltak vagy magamtól találtam kulcsszavak szerint (video, media, acceleration, angle, VP9 stb).
    - Firefoxra beállítottam a nagy teljesítmény használatát VGA ügyileg.
    - Függőleges szinkronizálás kikapcsolása.
    - Most felraktam a windows 11-et. Frissítettem, firefox volt az első manuálisan telepített program, úgy néztem meg és ugyan az.

    Hardveres gyorsítás kikapcsolása nem opció, mert amiket használok webappokat a mindennapokban, anélkül katasztrofális módon működnek.
    Tényleg nem tudom mi a fene lehet. Főleg, hogy ha macbookomat rákötöm a monitorra azon meg kifogástalan módon megy a 4K monitoron a 4K tartalom a firefoxból.
    A geforce előtt egy rx6700 volt, de az még rosszabb volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák