Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Kiskokó #67215 üzenetére

    Amíg áll ez a nem beírás, addig fent a tab nem "gurgulászik"? (mert ha alul tölt, de felül nm jelzi akkor az picit baj...)

    #67216 BigManus Kivel,kikkel? Neki(k) külön windows profil nem járja (felhasználói mappába mentett profillal)? Külön FF-profil nem kielégítő? Külön ff telepítés, és ff profil megléte nem kielégítő (rejtett parancsikonnal)? Vagy csak alap beállításként törölt sütik és előzmények?
    Azért kérdezem, hogy kik ellen védekezünk, mert lehet, hogy egy két kiegészítő arra okés, hogy az IT analfabétát elijeszd, de aki kikeresné a profilmappádat, az ellen nem fog védeni. Viszont ha már 1 laptop 2 felhasználó akkor bár OP, de 1 windows pro(?) telepítéssel, bitlockerrel lehet úgy használni azt, hogy a másiknak semmi hozzáférése nem lesz a te oldaladhoz. Ez a spektrum, több infó kéne azoktól akiktől "bújsz", és akkor lehet optimlizálni. Pl. mennyire időszakos, vagy állandó? Csak a böngésző a baj, vagy más is szeparálandó lenne... Mennyire hozzáértő a másik oldal? Mennyire kíváncsi?

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák