Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    Én egészen máig a 3.6.12-t használtam. Ma rászántam magam, és feltettem a 26.0 portablet. A régit is meghagytam, hátha nem jön be az új.. :B (minden mappában és a registryben is mindenhol átneveztem a Mozillat a biztonság kedvéért) Megelepődtem, mert az új eddig tökéletesen működik, az itt olvasott sok panasz ellenére pedig a gépem is alapgép. Gyors, és a Youtube is jól megy (legújabb flash playerrel). (XP-n!)
    A problémám csak annyi, hogy a menu barban nincs sem frissítés (reload), sem stop gomb! A customize-ben sincsenek, tehát nem is lehet kitenni. Próbáltam a restore default set-et is, nem segít. Na most ez a portableapps.com specialitása lehet, vagy a telepíthető verzióban sincsenek ezek a gombok??
    Mégegy kérdésem lenne, azt be lehet állítani, hogy a címsor és a tabok helyet cseréljenek? Tehát hogy a tabok legyenek alul, a címsor felette. Mert nekem ez így nem logikus, és jobb lenne a szokásos helyén. Amikor ki akarok lőni egy tabot, vagy újat nyitni, mindig a címsort nézegetem, hogy hol a fenében van a gomb.. :D

    [ Szerkesztve ]

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák