Új hozzászólás Aktív témák

  • Fandango

    veterán

    válasz DS39 #27097 üzenetére

    Tovabbra is tartom, attol, hogy itt a forumon kiakadnak az emberek, es csak a programot szidjak, mi fog valtozni? Barki az itt jelen levok kozul, hatassal tud lenni a Firefox fejlesztesere, nem hiszem, akkor nem kell allandoan beokadni a forumra, hogy szar a program, a design, stb.
    Es igen, ahogy kinez fogadd el (mint ahogy elfogadod minden mas programnal, ahogy kinez), ha nem tetszik keress alternativ megoldast a megvaltoztatasara, ennyi.

    A masik meg az allandoan flash problema, miert gondoljak sokan, hogy a flash a szar vagy a firefox mert osszeomlik alatta a flash, lehet, hogy teljesen mas a hatterben meghuzodo egyeb hiba okozza a problemat, mert erdekes modon sokaknal, koztuk nalam is, ez nem problema, nem fagy a Firefox, nem omlik ossze flash, akkor ezek szerint en csinalok valamit jol, vagy masok valamit szarul?
    Nem akarok senkit kiokitani, de ha a szofverkornyezet rendesen karban van tartva akkor rengeteg ilyen hiba elkerulheto, el tudom kepzelni sokaknal milyen lehet a szoftver kornyezet, amik utan nem csodalom, ha allando problemakba utkoznek. Tudom nem lehet mindenki informatikai guru, de sok esetben nem a programban van a hiba, hanem a hatterben valami masban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák