Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz WonderCSabo #13883 üzenetére

    Ezek szvsz nem olyan lényegesek, legalábbis az átlagfelhasználónak. Az electrolysis mondjuk nem árt, de ha nemsokára jön, akkor nincs gond. :)
    #13885: Az electrolysis nem tabonkénti processz lesz? Csak tab grouponként csinál processzt? Most, ahogy IE8-at próbálgatom, az se minden tabnak ad külön folyamatot. 4-5 tabig igen, de utána már 15 tabnél is 8-9 processz van. Viszont 1 tabbal 2 folyamat fut. Gondolom akkor ott is külön van a content és browser UI felület.

    Más: Megnéztem a trunk buildet, és már alapból be van kapcsolva a D3D9, és működik is about:support szerint. :D A beta verzióban még nem volt bekapcsolva, és ha én kapcsoltam be, akkor meg tök hibásan jelent meg minden.
    Tényleg jó gyors az új verzió, indulása is, az UI is jóval válaszképesebb. Meg indulásnál már nincs az, hogy a kép jobb oldala szürke. :)
    Viszont sajnos a D2D betűi most is csúnyák...
    Reméljük, most, hogy az IE9 betának elég jó visszhangja lett, kicsit belehúznak Mozilláéknál.
    Ha jól vagyok értesülve, az IE9 previewban még ugyanolyan rosszak voltak a betűk, mint FF-ben. Viszont a betaban elvileg már szépek. Ez viszont nem jó hír, mert akkor a Microsoft szvsz nem fog sietni a D2D hotfix-szel. Vagy ők is hasonló trükkel oldották meg, hogy többször rendereli a betűket, mint ahogy FF-nél is gondoltak rá, vagy MS egészen más font renderelési módot fűzőtt bele az IE9-be, ami kiküszöböli ezt a hibát, tehát a hotfixet kiváltja. Bárhogy is van, nekik ez így pont jó. Az ő D2D-jük tök szép, FF-é még nem az... :(

Új hozzászólás Aktív témák