Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz WonderCSabo #13528 üzenetére

    Na de mire megyek vele, ha pl google images-ben 100%osan kihasznál 1 magot, és be-be akad emiatt, mert alul van feszelve proci, és nem hajtom böngészésre 3.2 ghzen, pont a fogyasztás miatt.

    És 4.0-ban is gyakran volt, hogy egy egy oldal scrollozásnál, vagy egyszerűen a sok betölteni való miatt görgetés közben akadozott...holott simán elég lenne hozzá a gépem fele is, de ha egyszer a tizedét SEM használja ki ...

    Na meg mondjuk az emberek a gépnél töltőtt idő bő 80%ánál böngészőt használják, és még mindig nem egyértelmű, hogy kéne mind a 4 mag hozzá? Amikor 3 éves játékok, és több régi program már rég kihasználja a több mag adta lehetőségeket? És már sok sok éve jelen vannak a dual core procik?

    Meg amikor ne adj isten csinálok valamit közben a háttérben, és 1-2 másodpercet kell várnom, hogy a rákattolt tab-ra menjen, mert mondjuk nem 2 addont használok, hanem többet ... és mondjuk a másik futó folyamat is pont azt a magot terheli. Én meg csak azon gondolkozom, hogy akkor most félre kattintottam, vagy nem reagált még rá? És akkor hirtelen bejön az oldal. Na EZ a frusztráló rész. (de ez 3.6nál van, 4.0át huzamosabb ideig nem tudtam használni, mert fáj tőle a szemem.)

    És még sorolhatnám amikor beáll az egész pár másodpercre, holott lenne craft neki, csak baszik használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák