Új hozzászólás Aktív témák

  • slecht

    aktív tag

    válasz tzl #1034 üzenetére

    Azért ezt nem kellene elfelejteni (idézet a legelső hsz.-ből):
    "Ezt a fórumot azért hoztuk létre, hogy akik szeretnének a telefonjukba mélyebben belenyúlni, azok könnyebben tudjanak keresni az információk között, valamint ne zavarják azokat, akik még csak most ismerkednek a telefonnal, vagy akár az Android rendszerrel."

    Ha ezt alapnak vesszük, akkor igenis mélyvízről beszélünk ROM-csere szempontjából.

    De abban igazad van, hogy a folyamatos sírások az akkuidőről csak hazavágják a fórumot. (Én is sírtam egyszer-kétszer, de mára kinőttem belőle. Ha van a közelemben konnektor vagy USB akkor nagyon nem érdekel mi mennyit eszik.)
    És abban is egyetértek veled, hogy ezek már nem ROM főzetek, csak átplecsnizett ROM-ok, ráadásul olyanok, amiket bárki megcsinál magának otthon. Lehet, hogy inkább azt kellene leírni az 1. hsz.-be, hogy hogyan tudsz magadnak csinálni saját ROM-ot. Mert úgy tűnik erre van igény. (De ismerjük el a tényt, hogy ez a kiszedek-beleteszek néhány dolgot, pofon egyszerű.)

    Szerk.:
    Félreértés ne essék, én is voltam kezdő, én is azonnal iderohantam egy kérdéssel szabóf1 kartárshoz, de már rá jöttem, hogy nem kell feltétlenül írogatni minden fikáért a fórumba, ellég néha alaposan olvasni és jól keresni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák