Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz tzl #43656 üzenetére

    Az nem teljesen a bootlogo, ugyanis bootlogo van a pikachuban és a cm10-ben is. Ami előtte jelenik meg logo, az valami más, ugyanis a Pikachu romot felrakva a bootlogo egy pikachu alakot jelenít meg, de előtte a piros M betű helyett egy MIUI felirat kerül fel, de csak akkor ha SBF után teszem fel a custom romot.

    Az hogy ezen logon kívűl máshoz nem nyúl, vagy nyúl máshoz is azt maximum egy fejlesztő tudja megmondani, nem mi. Az hogy mi csak egy logo-t látunk az egy dolog, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy semmi másról nem szól ez az egész. Anno én ezt már közép suliban megtanultam asm programozásból...

    Mindenesetre nekem 8 hogy mit csinál, az viszont biztos, hogy 3-4-szer előfordult már, hogy nem tudtam felrakni custom romot, hiába volt FR, cache, és dalvik törlés. Bootloop-os lett, és csak úgy ment fel, hogy előtte SBF-et raktam fel, és utána custom rom. Ennyi. Elhiszem hogy neked ez nem tetszik, mert az elveid ellen vall, de ez van, ezt tapasztaltam, és ezzel nem vagyok egyedül amióta itt vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák