Aktív témák

  • Jowanson

    tag

    Sziasztok

    Meggyűlt a bajom a defy-mmel. Amit tudni kell róla:
    - gyári 2.2 rom, rootolt, SetVsel értékek: 26/300, 36/600, 56/1000
    A problém a következő: a bluetooth nem hajlandó bekapcsolni. Akárhogy próbálom, widgetből, bluetooth file share app-al, settings-ből, benyomom és kb 10 másodperc után visszadob a képernyőre ugyanúgy kikapcsolt inaktív bluetooth-al...
    Ahogy ez a helyzet előállt: ismerős szintén defy telefonjával megpróbáltuk összekapcsolni, én meg is találtam az ő telefonját, majd a "pairing"-be valahogy belehalt a telefonom. Onnantól kezdve a discoverable-t is ha benyomtam megállt 120 másodpercen és nem számolt vissza.
    Ezután újraindítva a telefont a Device name-em kitörlődött és beállt "no name set, using account name"-re, valamint az eddig felismert bluetooth eszközök listája is felszívódott.
    Amivel próbálkoztam:
    - Kikapcs/bekapcs
    - settings/applications/manage appcications/running-on belül a Bluetooth low battery, Bluetooth share és BluetoothDun app-okra nyomtam egy clear data-t meg egy force stop-ot, de ez se változtatott semmit. Ha ezután újra próbálkozok a bluetooth bekapcsolásával ezek újra elindilnak rendre 0k-s data foglalással, egyedül a Bluetooth share foglal 8k-t.
    HELP! :F

    A segítséget előre is köszönöm :R

Aktív témák