Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz domerator #26299 üzenetére

    Az az érzésem, hogy a most egymás hegyén-hátán kijött 2.3.3 miui romokból szinte mindegy melyiket választja az ember, mert úgyis egy alapra épülnek és szerintem most megint történt valami olyan előrelépés, mint az első icsmiuidsj romnál.

    A dsj romban azt vettem észre, hogy ha a dark téma van kiválasztva, akkor a menü görgetés sokkal simább, mint a fehér téma esetén (francba)... kénytelen leszek a sötét témát használni? :F

    Más:

    Az xda-s DX rom meglepően simán és k..vagyorsan szalad... teli van DX appokkal, amik ráadásul jól is működnek és a romnak is kellemes a színvilága. Ha kijavítanak pár hibát, akkor igencsak alternatíva lehet. Az apns conf nem a miénk, vagyis nincs mobilnet (apns cserével megoldható), viszont a display forgatás nem megy és a háttérvilágítás se kézzel, se automatikusan nem szabályozható... ezt javítaniuk kell. A rom amúgy valószínűleg cm7 stable alapú, de át van szabva rendesen. Angolul beszél, de rengeteg kínai szöveg maradt benne és ez odexelt rom (akármi legyen is az...), a system/app-ban minden apphoz ott van az .odex fájl. Lehet hogy ezért olyan gyors és sima az egész rendszer működése? (a gyári froyo is odexelt)

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák