nekem ugy tünik van, de csak az egyiket leltem meg aminek a vége angol szabvány
ha van esetleg átalakitod magyarra akkor viheted 
Ha törölt/áthúzott hirdetésem látod, akkor az már ELKELT !

nekem ugy tünik van, de csak az egyiket leltem meg aminek a vége angol szabvány
ha van esetleg átalakitod magyarra akkor viheted 
Ez tetszik: "Operációs rendszer
indows XP"
Ezzel az oprendszert akartad jellemezni?
Mennyit gondoltál érte?
BullBoss: De nem nekem kell, hanem mycso-nak.
--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

van egy hibás, hiányos p3600, alaplap+hiányos ház.
Üdv,

van egy hibás, hiányos p3600, alaplap+hiányos ház.
Üdv,

Kicsit megtévedtél
több mint egy éves postra válaszoltál!
http://www.hackthat.net/df/ddos/13280/index.hack

DE 2x????

A legfontosabb, hogy mindig önmagad legyél. Kivéve, ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

NO NO..csak egyben..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Pár hónapja egy emberke Olytól legelső oldalon lévő vízhűtési cuccaiból akart venni. Azt nem űbereli semmi.

Miért, már nincs neki belőle? 
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

az az üzlet már elúszott... 
[ Szerkesztve ]
fából vaskarika, fűből füstkarika

tudom én mit kupecolok veled meg mit a micsóval.
Más: nem tudjátok,hol lehetne legolcsóbban netről Tv-t rendelni? Konkrétan Samsung UE40D5000-et. Valaki azt mondta 129 ért megkapta a tv-t mert belgiumból rendelték. Tudja valaki pontosan honnan lehetne megrendelni neten, ahol nem is vernek át? 
Itt nezzetek szet esetleg. A TV-m innen van valszeg, előző tulaj jo esellyel itt vette. [link]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

de az mit jelent vajon hogy felujitott? gari ugyanugy 3év?

Gondolom olyan, mint a HP renew programja.
Ha gyártói a garancia, akkor szerintem semmi baj vele.
minden le van irva az oldalon, 1 ev gart adnak ra. Samu altal felujitott, tip-top gyari allapotu TV-k, csak Samu ezeket mar nem kuldi markaboltba. Vatera dealerek, onjelolt TV boltosok, ami olcsot lattok 1ev garral, innen van.
Havernak igy lett 50" LG csucsplazmaja 155e-ert.
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma
Hali, na pont ezért kerestem ilyen kábelt, mert ami van az amerikai 
Tehát sima eu-s 220-as végű kellene, azért köszi, hogy megnéztétek. 
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

Egy SAMSUNG GALAXY I5700 új gazdit keres! Ha valakit esetleg érdekelne, akkor fix 26kért viheti, az ár tartalmazza a tartozékokat, dobozt, és egy 8gb-os micro sd-t!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

Szasztok!
Bükk tűzifa érdekelne 5M3 -erdei- méteres rönkben szállítással, ha le is pakolja az még szuperebb 
Mc. Avas Egyetemhez közel 2szobás lakás eladó-kiadó

ha péntekig nem találnál irj és szétnézek elvileg lennie kell olyannk is ami magyar szabvány.
Hello!
A Búza téren, ahol a 26-os út csatlakozik a 3-ashoz, a kereszteződésnél felszereltek kamerákat. Milyen céllal?
Lumia nem akar a földön járni

péntek esti önjelölt forma-1es pilóták miatt?
"Megnézem azt ahogy józsi bácsi leül kicsit a forráskódban turkálni, mert a napi kapálás után megjött a kedve egy kis kernel optimalizációhoz..." - adam014

Közben keresek valamilyen hangfalat is, akinek lenne eladó, várom az ajánlatot PM! A legjobban egy 2.1nek örülnék valami elérhető áron, de mindent meghallgatok... 
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

Nekem van egy Creative p5800-am ha érdekel igaz 5.1 de használhatod 2.1-nek is:5k
Ha valami gyorsba kell,telcsi számom az adatlapomon..THX!!

HD4850 kártyához keresnék nem gyári hűtést. Aki tud ilyet, dobjon egy privit.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

KEresek notiba 2,5" PATA vinyot 30-40-60 gb ! Elég sürgős lenne !
Csak 1 db kell ,de ezek közűl bármelyik érdekel!
Várom a priviket! 
*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
Eladó dolgaim:
Samsung S5230 LaFleur vadonatúj, még fóliás eladó. Telenor függő.
Ár megegyezés szerint.
Csere is érdekel. (főleg Samsung Monte, HP HW6915, HW6945, Mitac Mio A701, A702, A501, LG GT 540, MDA Vario 2)
Leadtek WF TV2000XP tv kártya - 2k
DLink D360 xDSL modem - 2k
GF4 MX440 64Mb, ATI R7000 32Mb - 1k/db
Gigabyte GF7300/256Mb PCIe - 3k
SonyEricsson HCH-60 autós tartó - 3k
2db Seagate 320Gb SATA2 HDD 5,5K/db, egyben 10k+ajándék Spire Gigapod USB-s ház az egyik vinyóhoz
csere is érdekel. 
Ingyen vihető!
2db 235W ATX táp. Az egyik biztos, hogy működik.
LG CD író
KERESEK:
AM2, AM2+ lefogató keretet, azt ami az alaplapon van.
belső SATA mobilerack-et

A video bitsebesség is ugyanaz? Úgy hallottam, hogy 20 Mbps-nál le vannak a TV-k korlátozva.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

privi akart lenni
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Lenne valakinek egy sima athlon vagy duron procija egy teszt erejéig?

nem az volt a gond, hanem hogy 5.1-es dekódolása volt a filmnek, a tv meg max 4.1-ig kezeli a file-t...végül is sikerült átalakítani, de ez a progi ts file-t csinál az mkv-ből, a tv ugyan viszi a ts-t is, de most valami progi kellene, amivel visszatudom csinálni mkv-re...

ha nem megy el a szetted és hibátlanul működik, illetve állapotú elvinném 5k-ért...

mkvmux azzal meg lehet oldani.

Namégegyszer:
E4300 Core2Duo CPU: 7000,-
Giga G33M-S2 integrált VGA, FSB1333, ALC889A!, gigabit LAN, legújabb Quadokat is kezeli: 7000,-
2x1GB Kingmax 1066MHz, élettartam gari: 5000,-
Sapphire HD4830 512 HDMI: 13000,-
Egyben kedvezőbb (30e?), vagy végszükség esetén bontható is a konfig. 

Eladó dolgaim:
Pentium Dual Core E2180 proci, Gigabyte P31-DS3L alaplap, Cooler Master Hyper TX2 cooler Arctic ventivel: 14k
Sapphire Radeon HD 4830 512 MB HDMI: 13k
Egyben: 25k
Hibátlan minden, próbagarit vállalok rá.

Üdv!
Foglalkozik itt valaki turbo simmel? Barátnőm T-mobile Move telójába kéne egy, hogy lehessen vodás kártyával is használni.
Vagy tudjátok hogy hol lehet venni? Vatera, teszvesz stb. kizárva mivel ki szeretném próbálni.
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Pü akart lenni 
[ Szerkesztve ]
Nekem van egy, próbára oda tudom adni pár napra, de el nem adom, mert kell.
Viszont ha jó, akkor rendelhetsz a vakeráról. 

Hogy néz ki ez a 4.1-es hangsáv?
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

"Decoding H264 stream (track 1): Profile: High@5.1 Resolution: 1920:1080p Frame rate: 23.976
Change H264"

adnál priviben egy linket, hogy melyikkel lehetne megcsinálni?

Avidemux 2.5 én ezzel szoktam megcsinálni ha a tv nem viszi a hangot. Ingyenes és nagyon sok félébe tud konvertálni, a videot meg csak copy-ra rakom és percek alatt megvan.

de itt nem a hang a gond, hanem a video

Ez itt nem ellentmondás?
"nem a hang a gond, hanem a video" <> "nem az volt a gond, hanem hogy 5.1-es dekódolása volt a filmnek, a tv meg max 4.1-ig kezeli a file-t"
Amúgy amit bemásoltál profilt semmi köze hangsávhoz. Az a videó adatokat írja le
Most már tényleg nem tudom, hogy a hanggal volt gond, vagy a video kódekkel
Szerk...
Áhhháá...lehet leesett mit szerettél volna írni.
5.1-es profillal volt kódolva a film a H264-es kódekkel, amit a TV nem tud dekódolni
[ Szerkesztve ]
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

pontosan..az 5.1 a videóra vonatkozott...de ettől függetlenül a hang sem volt egy egyszerű dolog, mert a DTS-t szintén nem kezeli a tv..
, szóval azt is át kellett alakítani AC3-ra (nagy nehezen megcsináltam..leszedtem a DTS-t majd átkonvertáltam AC3-ra, és így vissza a jó hangot)..
A videóval kapcsolatban, "topikban" ajánlottak 1-2 progit, de nem igazán műxik videó átkonvertálásra-vagy ami jó nagyon lassú-...a TSmuxer az tökéletesen és gyorsan átrakja 4.1-re, de nem MKV file-t produkál, hanem értelemszerűen TS-t, szóval a filmek mennek, így is, de azért jó lenne egy program, ami gyorsan átkonvertálja a TS-t MKV-ra..

Amit én mondtam az minden ilyesmi célra jó amit felsoroltál. AC3-ba is tudja kódolni a hangot, van hogy mp3ba kell nekem. És a videót is tudja kódolni. Én csak azt írtam le hogy tudod pár perc alatt a dts-t ac3-ba rakni a képminőség változtatása nélkül.
Nem tudom, hogy alkalmas-e erre, de én a Format Factory-t szoktam használni video konvertálásra.

JFox-tól kaptam egy Duron-t, azt oda tudom adni és nálad is maradhat.

Köszi, de ezek egyre mennek? Mert szerintem különbség van két turbo sim között. Lehet a tiéddel működik, de ha rendelek netről azzal már nem fog.
Javíts ki ha tévedek. 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Köszi, ment PÜ!

Sziasztok
Nincs valakinek eladó 7" digitális képkerete max 5000 ft-ig?
Ja még valami :lehet hogy csak egy kicsi updat-elnék van egy gigabyte aszem 770 -es alaplapom +x2-es procc 5400+-os.Kéne egy lap meg egy nagyobb procc természetesen ráfizetnék de csak csekély összegről lenne szó
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))