- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Linksys WRT54G routerem története!
Van nekem egy Linksys WRT54G routerem, amit csak úgy hozzám vágtak régebben, mondván rossz, csak switch-nek lehet használni! Én meg gondoltam, hogy majd jól megcsinálom, és lesz egy fasza routerem! Na neki is estem, és valóban, sem IP-t nem osztott, se semmi életjel, az admin felülete sem volt elérhető, csak a Power LED világított rajta! Szétszedtem, és amit találtam benne 3-4 kondit, azok helyére vettem vadiújakat, és kicseréltem! Na ekkor eljutottam oda, hogy elindult a router... Gyors reset, fel a Tomato, próba! Sajnos azonban azt tapasztaltam, hogy terhelni nem lehet, mert azonnal újraindul, amint elkezdek letölteni rajta valamit! Böngészni, és email-ezni alkalmas, de semmi több! Ezután a tápot is szétszedtem, de az még a békebeli vasmagos táp, így abban semmi romlandó, és javítanivaló nem volt, meg aztán a feszültség megvolt terhelve is, így aztán jöttek a további firmware cserék... Több Tomato verzió, gyári, DD-WRT, OpenWrt, stb..., de sajnos mindegyikkel ez volt a jelenség, hogy minimális terhelést kapott, azonnal reboot-olt! Így aztán le is tettem róla, ment a fiók aljára... Aztán később egy ideig hirdettem is, szigorúan feltüntetve, hogy HIBÁS, volt is érdeklődő, aki kérdezte, hogy milyen sebességet bír, mert neki valami lassabb ADSL-hez kellene. Na inkább nem adtam oda, mert pontos választ nem tudtam adni a kérdésre, meg aztán a későbbi vitákat elkerülendő, mondtam, hogy ezt inkább olyannak szánom, akinek van némi elektronikai ismerete, és meg tudja javítani! Bár a hirdetését már rég levettem, de most megint előszedtem, mondom feltolom rá az új, 108-as Tomato-t, és megnézem mi az a sebesség, amit bír valójában, elindítva egy letöltést, és fokozatosan gyorsítva azt! És itt jön a meglepetés, ezzel az fw-vel simán működik! Visszatettem valamelyik régebbit, ismét újraindul... Aztán megint vissza a 108-as Tomato-t, és beton stabil! Rákötöttem dróttal az RT-N66U-ra, aztán a Linksys-re a gépemet, és töltöttem le Linux ISO-kat. Aztán beállítottam WiFi kliensnek is, így is töltöttem le, de nem indul újra!
Szóval ezt nem igazán értem, de minden esetre örülök neki! Bár pont a héten vettem egy Linksys WRT54GL-t is, így most van két majdnem egyforma routerem!
Status oldal...
Letöltés kábeles WAN csatlakozással...
Status oldal Wireless Client módban...
Letöltés Wireless Client módban...
About
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest