Új hozzászólás Aktív témák

  • Geffry

    aktív tag

    válasz tvamos #5521 üzenetére

    Igazából csak útbaesett egy bolt és 5percre beugrottam, még a típust sem néztem meg pontosan de az is valami travel téma volt. Valószínűleg egy nagyobb testvére annak amit linkeltem. Már nagy előrelépés hogy azt érezhettem hogy milyen egy ilyen gömbfej, sejtettem hogy kb így működik de érezve más. Valahogy úgy mint a szex...
    A beton stabil kifejezést pedig csak arra értettem hogy a mellette levő 3D fejes 3,5kg-ig kalibráltat rögzítés után kézzel el tudtam mozdítani, míg a fent említettet nem. Nyilván nem feküdtem rá, de értelmes kereteken belül azért "feszegettem" és meg se moccant. Nekem ez már épp elég lenne hogy ne forduljon elő a korábban említett lefittyenés. Lehet hogy a gömbfej lesz a megoldás?

    Amúgy a távcső egyáltalán nem drága, legalábbis nem minősül annak, igazából a lencse az egyetlen értékes rész benne mert minden más műanyag, esetleg egy kis alumínium. De mint írtam, minden kiegészítővel együtt alig több mint 1 kiló, batár nagy okulárt meg úgyse használok hozzá mert arra nem való.

    A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...

Új hozzászólás Aktív témák