Hi! Eddig Pinnacle Studio 9 Plus-t használtam + Hollywood FX-et,de a Studio nem enged különböző FPS-es jeleneteket beletenni a videóba. Én le akarom cserélni másra,pl a Cyberlink PowerDirector jó lenne,csak az meg nem látja a Hollywood FX-et. Szal milyen progit használjak,ami a Hollywood FX (bármely verzióját) látja?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Gordiann
(őstag)
Ulead Video studio 8, vagy 9.
Nekem ez bejött. 

t-rac
(senior tag)
És melyik Hollywood FX-et használod hozzá?

t-rac
(senior tag)
Írjon vki

karyo
(senior tag)
Szerintem Sony Vegas 5 a nyerő. Egyszerűen kezelhető, és nagyon sokrétű.
Próbáld ki, a demo ingyenesen letöltehető.
Enjoy the silence.

t-rac
(senior tag)
Lényeg nekem hogy menjen rajt a Hollywood FX

Korcsii
(őstag)
Én is Pinnnacle Studio 9 plust használtam eddig, most nemrég feltettem a Sony Vegas 5-öt. Szerintem negyon jó progi. De én főleg csak digitalizálok, és arra szerintem jobb a Pinnacle Studio 9 (DVD menük, meg megszoktam). Nem tudom hogy felismeri-e a Hollywood FX-et, ezt még nem próbáltam. Da van egy csomó átmenet, meg video FX. És erre én is kíváncsi lennék hogy hogy lehet (ha lehet).
[Szerkesztve]

atjeng
(lelkes újonc)
Kipróbáltam néhány fizetős és ingyenes videoszerkesztő szoftvert. Sony full-HD kamerával felvett AVCHD anyagot szerkesztettem és írtam ki blu-ray lemezre. Képminőség és gyorsaság szempontjából ezeket a szoftvereket találtam a legkiemelkedőbbeknek:
A full-HD szerkesztett és kiírt film minőségét tekintve kiemelkedően a legjobb képet a Sony Vegas pro 11 produkálta. (Képzaj, színvisszadás, tisztaság.) Gyakorlatilag szinte a nativ kameraképet láni viszont a megírt lemezről.
Képminőségben jóval ezután követi ezt a Cyberlink Powerdirector 10. Ez a 64 bites szoftver a CUDA technológiát jól kihasználva a leggyorsabbnak bizonyult. (Végül ezt vásároltam meg.)
A COREL Videostudio x 5 valamelyest lassabb mint a Cyberlink, képminőségben majdnem azzal azonos.
Ezeket a különbségeket csak 100 cm-es, vagy nagyobb képernyőn lehet észlelni, de ott nagyon látszanak.
Kár, hogy a Sony Vegas pro 11 (számomra) drága, nehézkesen kezelhető, habár szívem szerint azt szerettem volna ...
[ Szerkesztve ]

etejedu
(fanatikus tag)
Nekem kellene egy videószerkesztő program ami ingyenes (bár az sem számít) könnyen kezelhető és sokrétű feladatokat lehet vele elvégezni. Effektek meg ilyesmi is jó lenne.
~asszem kipróbálom: Pinnacle.Studio.14
[ Szerkesztve ]
Nem az a kérdés mi volt az Ősrobbanás előtt, hanem az, hogy mikor lesz a következő?

Keksz03
(senior tag)
Sziasztok!
Tegnap este hirtelen az MSI Afterburnerrel vettem fel egy in game videót ami .avi-ba lett lementve és 38mp 2.16GB lett...próbáltam x264-gyel átkonvertálni VirtualDUB-bal de third party programért kiált pedig a FRAPS-szel felvett videókat átcsapta gond nélkül. Valakinek vmi ötlete lenne h mit próbáljak meg?
Phone: SGS3 // Gamer: i5, 8GB, HD7870, 128GB SSD // Ultrabook: i3, 4GB, HD4000, 250GB SSD