Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    válasz athomi #94107 üzenetére

    Jól értem akkor, hogy ha nem tuningolnám a procim, akkor nincs sok értelme 1060-on gondolkodnom, felesleges lenne? (ezt vettem ki belőle, nem biztos, hogy jól értettem)

    Ezeket néztem:

    Zotac GTX 1060 3gb (stock cooler, nincs OC) - 65.500 Ft
    Ennél vannak sokkal drágábbak is, azok 70-től indulnak, de kevesebb garival.

    Zotac GTX 1050 4gb, OC, (hőcsöves hűtés) - 53.000 Ft

    Megpróbálom megfogalmazni, hogy mit szeretnék kihozni az egészből. Játszani nem játszom minden nap, de ezzel a géppel csak ezt teszem amikor be van kapcsolva épp, mivel amúgy minden másra más OS-el ellátott eszközöket használok, és azokkal is dolgozom.
    Szóval procit, alaplapot, se semmit nem szeretnék még úgy 3-5 évig venni, az 5 év gari is emiatt fontos nekem. Sűrűn nem veszek alkatrészeket, legutoljára 2013-ban vásároltam be, akkor vettem az FX-6300-at, az alaplapot, meg a megpusztult 7770-et (HD4830-at váltott). Utóbbit csak azért cserélem le most, meg nem elég érős a proci mellé, de nagyobb gond, hogy behalt, így egyértelművé vállt a csere, akkor meg azt gondolom, hogy legyen olyan aminek van értelme, ezért agyalok rajta ennyit, ne haragudjatok érte. :)

    Maximális részletességre nem vágyom, ahogy két vödörnyi FPS-re sem, csupán szeretném, ha akadás mentesen, szépen futnának rajta a mostani, és esetleg újabb címek, 1080p-ben, ha lehet azért high beállítások mellett főként. (Tomb Raider, Battlefield 1, Wildlands(érkezőben majd) ), főleg single player módban, a multi sosem izgatott, így az nem fontos részlet.

    Tuninghoz nem értek, mint mondtam, illetve ez az LC-Power proci hűtőm van, ez pedig nem biztos, hogy elég lenne hozzá.

    Amúgy köszönöm mindenkinek a aki eddig is próbált segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák