Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz Hegyirabló #154467 üzenetére

    Ha valaminek 100%-ot esik az ára az ingyen van, de megpróbálok úgy tenni, mintha érteném amit mondasz.
    Ha az volt a kérdés, hogy várható-e a mindenkori, természetes gazdasági folyamatokkal szembemenő árcsökkentés, akkor a válasz az, hogy nyilván nem, maga a kérdés is abszurd. Ez sosem volt így.
    Ha pedig az volt a kérdés, hogy visszaáll-e majd valaha a videókártyák ára az MSRP+ÁFA+kisker haszonkulcs szintjére:
    Lehetséges.
    Egyébként onnan indult az egész dolog, hogy feltettél egy kérdést ("Amúgy van valami, ami az irányba mutat, hogy ismét vissza fognak térni a régi, megszokott árak?"), ami látszólag nem is kérdés, mert az erre írt válaszomra érkezett reakciód alapján te ezt már meg is válaszoltad saját magadnak.
    Az én álláspontom az, hogy egyik tábornak sincs az égvilágon semmilyen stabil adata arról, hogy a jelenlegi állapot permanens lesz-e, vagy visszaállnak-e még valaha a régi árak (tehát MSRP+ÁFA+kisker haszonkulcs).
    Azt értem, hogy a jelenlegi helyzetben még nem sok minden mutat afelé, hogy vissza fognak állni az árak, még ha volt is kisebb-nagyobb árcsökkenés az elmúlt 2 hónap során.
    De mivel senki sem tudhatja, hogy ez egy permanens állapot lesz-e, ezért minden egyes állítás pro-és kontra, spekuláció csupán. Ahogy a tiéd is, mely szerint nem fognak visszaállni az árak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák