Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sziasztok, egy T-s HGW mellé szeretnék egy routert, ámbár nem biztos, hogy arra lenne szükségem. 102nm-es a ház, a HGW wifi-je ugyan nem volt rossz, de a lanon csatlakoztatott eszközök rapszódikus elérhetősége nem járható út, így most 2 emeleten egy Asus AC66BU szórja a wifit AP ként, de sajnos másfél szobával arrébb már csak tized sebesség érhető el. (Tudásban Merlinnel amúgy elegendő volt ezidáig. ) Azért nem akarom ezt levinni, mert ha jól tudom azért a gigás net le tudja fárasztani és most wifis cuccból sem kevés van.

    IPTV van így csak DMZ-ben tudok csatlakozni, de szeretném ha megoldható lenne a távoli VPN elérés. Illetve a HGW-ben ha jó latom nem megkerülhető, hogy ne jelentse ki magát DNS szervernek, hiába van manualisn ipv4/6 DNS megadva. Költeni annyit szeretnék amennyit muszáj.

    Milyen megoldást ajánlanátok erre?

    Szerk.: amúgy ez a mesh mizéria nem teljesen tiszta. Gyakorlatilag nem arról szól, hogy vezetékmentesen csatlakoztak egymáshoz és AP kent működtek? Gondoltam, hogy egy másik Asus router kellene és akkor mehetne a vezetékes mesh is, de így csak nevében térne el az AP-tól. Vagy több is van ebben?

    [ Szerkesztve ]

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák