Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalkerke

    aktív tag

    Üdvözlök Mindenkit!

    Visszaolvasva jó sok ezzel kapcsolatos hsz-t itt fórumban egy kérdésem lenne az alábbi routerről:

    ASUS RT-AC87U AC2400

    Többen is írják itt fórumban, hogy az ASUS RT-AC86U Router jobb vételnek számít, de szeretném megkérdezni, hogy olyan nagy a különbség a két router között? Mert árban kb. 21Ft-al drágább a 86-os, ami azért nem kevés.
    Ismerősömnek kellene ez a router egy tégla építésű 2 szintes épületbe, ahol is lesz, hogy egyszerre akár 5-10-en is használják a netet általa, és a leírásnál azt olvastam, hogy a 87-esnek 4x4 MU-MIMO antennarendszere, ami gondolom jól jön ha egyszerre sok rá csatlakozó klienst kell kiszolgálnia, illetve 4 antennája van, míg a 86-osnak csak 3, nem tudom ez mennyire számít.
    Akinek már van a 87-es verziójú routere azt nagyon megköszönném ha pár szót írna róla, hogy mik a tapasztalatok, mert pár éve az ASUS RT-AC1200G+ routernél volt sokáig egy olyan probléma, hogy a router folyamatosan újraindult, ami bár a sokadik fw frissítéssel megoldódott, de ismerősöm nem szeretne ilyen hibával rendelkező routert venni.
    3 elvárása van a leendő routerrel egyébként: erőssége legyen viszonylag jó (pár falon menjen át, bár elvileg lesz véve 2db extender is, de azért fontos a megfelelő jelerősség), tudjon egyszerre akár 5-10 rá csatlakozó eszközt hiba nélkül kiszolgálni és legyen rajta guest network mód.
    Köszönöm előre is a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák