Új hozzászólás Aktív témák

  • Jedster

    tag

    válasz Yiggdrasil #35760 üzenetére

    Üdv Yiggdrasil,
    Hányas verziójú a router?
    Ki kéne próbálni több klienssel is. Előfordulhat, hogy nem szereti egyiket-másikat. Ha biztosan hibás, és van még rá garancia, akkor szerintem le kéne gariztatni. Nem számít mit mond a szerviz. Ha nem értenek egyet, akkor lehet kérni bevizsgáltatást.

    Feltételezem TC7200-est ad majd a szolgáltató. A wifije tényleg nem a legjobb, de routerként egész jól használható. Két dologgal lehet a hatótávot növelni. Vagy saját AP-vel, vagy egy jelismétlővel. Utóbbi megoldás lassabb, ha nem csak vezetékes kliensekhez kell.

    Ha meggyógyul a 941ND, akkor az is tökéletesen használható erre a célra. Nekem volt belőle v3.5-öm. Tényleg nem rossz vétel. A hatótávval nagyon meg voltam elégedve. Tablettel ment egy szinttel lejjebb és a szemközti házból is. Access Point-ot tud gyári firmwarrel is, viszont ha kliens módra lenne szükség, akkor ahhoz kelleni fog egy DD-WRT, vagy más rendszer.

    Ha a TP-link nem szimpatikus, akkor a legegyszerűbb megoldás egy ASUS N12D1 vásárlása. A gyári firm is tud router/AP/repeater üzemmódot.

Új hozzászólás Aktív témák