Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Vasinger! #28870 üzenetére

    A legolcsóbb ilyen router, ami alkalmas a linkelt hozzászólásban leírt követelmények teljesítésére, az a TP-Link TL-WDR3600 router. DE mint minden WiFi-vel kapcsolatos kérdés esetében, itt sem lehet közelben sem garantálni, hogy az egész ház le lesz fedve 90/10 Mbit-es sávszélességet nyújtó jelerősségű WiFi-vel. Amit én tennék a helyedben:
    Vennék egy TP-Link TL-WDR3600 router-t. A Technicolor csodán kikapcsolnám a WiFi-t, bridge módba állítanám (hogy a route-olást a TP-Link végezze), és összekötném a vásárolt TL-WDR3600 router-rel, amit elhelyeznék a ház közepén. :) (Az említett TP-Link router amúgy ~130-150 Mbit-et képes átengedni WiFi-n, megfelelő dualband-es ellenoldal esetén.)

    Szerintem annak nincs sok értelme, ha a ház egyik felében a Technicolor, a másik felében pedig egy AP vagy egy router szolgáltatja a WiFi-t. Valamint én személy szerint a repeater megoldásokat sem igazán szeretem. De ez az én ízlésem, véleményem. :B

    Antennákat pedig nincs értelme lecserélni 8 dBi-s TP-Link antennákra (mert ~ semmi pluszt nem ad) vagy 16 dBi-snek beállított eBay-es kamuantennákra.

    :R

    Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

Új hozzászólás Aktív témák